Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Tου «χάλασαν» την μεταγραφή και τράκαρε!!

Αντί για Μίντλεσμπρο πήγε στο νοσοκομείο. Η Νασιονάλ του απαγόρευσε να πετάξει για Αγγλία και ο Κάρλος ντε Πένα κατά την επιστροφή από το αεροδρόμιο τράκαρε. Παίρνει εξιτήριο, τα μαζεύει και φεύγει!

Tου «χάλασαν» την μεταγραφή και τράκαρε!
Νεύρα και αυτοκίνητο δεν πάνε μαζί. Ο 23χρονος, Κάρλος ντε Πένα, λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Αγγλία για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Μίντλεσμπρο ενημερώθηκε από τη Νασιονάλ (Ουρουγουάη) να ακυρώσει τα εισιτήριά του καθώς το deal δεν θα γίνει.

Βλέποντας την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Νησί να κάνει… φτερά, ο νεαρός μέσος μπήκε στο αυτοκίνητό του αλλά τον περίμενε νέα ατυχία, αφού ενεπλάκη σε τροχαίο. Ευτυχώς, είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Πάντως, τώρα εμφανίζεται αποφασισμένος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και με το που πάρει το εξιτήριο να βγάλει εισιτήρια για το πρώτο αεροπλάνο με προορισμό την Αγγλία. Μάλιστα, έχει ενημερώσει την την Μίντλεσμπρο για τις προθέσεις του, ενώ ο πρόεδρος της Νασιονάλ, Εντουάρντο Άτσε, προσπαθεί να τον συνετίσει. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: