Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Ονάν: «Θέλει να πάει στο NBA ο Μπιέλιτσα»

Την επιθυμία να βρει ένα συμβόλαιο στο NBA εξέφρασε ο Νεμάνια Μπιέλιτσα στους ανθρώπους της Φενερμπαχτσέ, όπως αποκάλυψε ο Ομέρ Ονάν.

Ονάν: «Θέλει να πάει στο NBA ο Μπιέλιτσα»
Πολύ δύσκολα θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στη Φενερμπαχτσέ ο Νεμάνια Μπιέλιτσα, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Ομέρ Ονάν. Ο τιμ μάνατζερ της τουρκικής ομάδας αποκάλυψε πως ο Σέρβος φόργουορντ έχει ενημερώσει πως θέλει να κάνει χρήση της οψιόν που έχει το συμβόλαιό του προκειμένου να βρει ένα συμβόλαιο στο NBA.

«Ο Μπιέλιτσα έχει ακόμα συμβόλαιο, ενώ υπάρχει και οψιόν για το NBA. Δεν μπορεί να πάει σε άλλη ομάδα της Ευρώπης, αλλά μόνο στο NBA εφόσον του έρθει πρόταση. Από το ξεκίνημα της σεζόν το όνομα του Μπιέλιτσα έχει συνδεθεί περισσότερο με το NBA. Μιλήσαμε μαζί του και θέλει να κάνει χρήση της οψιόν για πάει στο NBA. Εμείς ήδη κοιτάμε παίκτη για τη θέση του», δήλωσε αρχικά ο Ομέρ Ονάν, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Άντριου Γκάουντλοκ:

«Ο Γκάουντλοκ είχε μία καλή σεζόν, όχι όμως στο τέλος. Και εδώ είχαμε εμείς την οψιόν και το σκεφτήκαμε ύστερα από συζήτηση που είχαμε με τον προπονητή. Ο Γκάουντλοκ μας είπε πως θέλει να αγωνιστεί κάπου αλλού και έτσι δεν θα είναι μαζί μας την επόμενη σεζόν. Ήδη έχουν γραφτεί αρκετά ονόματα για την ομάδα μας, ωστόσο το σημαντικό είναι να περιμένει ο κόσμος τις επίσημες ανακοινώσεις». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: