Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Ζαχαρέλης στο Metropolis: «Να πάει το πόρισμα στον εισαγγελέα»

Ο υπεύθυνος διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και μέλος της ΠΑΕ Άρης, Σταύρος Ζαχαρέλης φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», σχολιάζοντας την κίνηση της ΠΑΕ για την παραλαβή του πορίσματος από την ΚΜΑ, αλλά και για το επενδυτικό ενδιαφέρον του κ. Κωνσταντινίδη.

Αναλυτικά:

Για το πόρισμα:«Χθες σε ένα Δ.Σ έπεσαν διάφορα θέματα. Τέθηκε θέμα από τον πρόεδρο να καταθέσουμε τις απόψεις μας σχετικά με την επιστολή προς την ΚΜΑ. Γνωρίζετε πως το πόρισμα ήταν μια απαίτηση από τον κόσμο. Η άποψη μας είναι σταθερή και αταλάντευτη να πάει προς όλους τους αρμόδιους για τα όσα συνέβησαν τα προηγούμενα χρόνια. Να πάει το πόρισμα στον εισαγγελέα. Αν υπάρχουν στοιχεία πως κάποιοι ασέλγησαν όλα αυτά τα χρόνια, να στραφούμε πως κάθε υπεύθυνο. Υπάρχουν ενδείξεις και διαμαρτυρίες για μετακίνηση πολλών ποδοσφαιριστών με πολλά εκατομμύρια».


Για το ενδιαφέρον του κ. Κωνσταντινίδη: «Η αγωνία του κόσμου είναι μεγάλη όπως και η δική μας. Η μη ένταξη στο άρθρο 99, άλλαξε τους χρόνους των αποφάσεων. Θα δούμε τι μέλει γενέσθαι μετά την συνάντηση του προέδρου με το νομικό επιτελείο για την συνέχεια. Επιστρατευτήκαμε πιο γρήγορα να δώσουμε λύση στο θέμα επενδυτή. Το πρόσωπο είναι υπαρκτό. Το έχουμε ξαναπεί. Και επενδυτής να έρθει, άμα δεν έχει την στήριξη του κόσμου, δεν θα προχωρήσει. Ζητάμε από τον κ. Κωνσταντινίδη να τοποθετηθεί δημοσίως. Συνεχίζουμε τις συζητήσεις και μακάρι να έχουμε αίσιο τέλος. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: