Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Ο Ροναλντίνιο, ο Αυτιάς κι εγώ!!

Ο Μάνος Αντώναρος περιγράφει μια συνέντευξη που πήρε από τον Ροναλντίνιο, παρ' όλο που ο Γιώργος Αυτιάς αρνήθηκε να βοηθήσει.
Ο Ροναλντίνιο, ο Αυτιάς κι εγώ!
To ξέρω ότι δεν θα με πιστέψετε, αλλά είναι αλήθεια.
Αλήθεια!!!! Μην υπερβάλω… το είδα αλήθεια στο όνειρό μου.
Προσπαθείστε να μην γελάσετε (σε βάρος μου), αλλά σήμερα το πρωί ξύπνησα καταΙδρωμένος, καθώς ονειρεύτηκα ότι έπαιρνα συνέντευξη από τον Ροναλντίνιο.
Αμα διαβάζεις πολύ Τσάκα τα παθαίνεις αυτά…
Λοιπόν ειλικρινά…το είδα το όνειρο… Μόνο που εγώ μετά ξύπνησα. Η είδηση είναι να μην ξυπνησει από το όνειρο ο κ. Τσάκας.
Ο Ρόνι λοιπόν καθόταν απέναντι μου με ένα μικρόφωνο ανάμεσα μας, σε ένα ένα τραπεζάκι που ήταν καλυμένο με τσόχα.
Το μικρόφωνο απλώς επιβεβαιώνει ότι είμασταν σε στούντιο (καθώς η τσόχα είναι ηχομονωτική)… αλλιώς θα μπορούσαμε να παίζαμε και μπόμπες τρίφυλλες. (Εκ του «τριφυλλι» κι όχι του «τρίφυλλου»)
Ας ελπίσουμε ότι το όνειρο είναι προφητικό (Προφήτης δεν είναι ο κ. Τσάκας;)… παρεπιπτόντως αναρωτιέμαι, όταν κουβεντιάζει με τον Πρίγκηπα, αν φοράει κελεμπία… Μην μου πείτε ότι δεν ανυπομονείτε να δείτε τον κ. Τσάκα με κελεμπία; Αυτό να δω… και τι στον κόσμο… έστω τον Καραγκούνη με κελεμπία… έστω… Επίσης αναρωτιέμαι αν κυκλοφορούν πράσινες κελεμπίες… Τέσπα… αυτά είναι απορίες που έρχονται λόγω του όνειρου… Πράσινες καλεμπίες, πράσινα πρωταθλήματα… ευτυχώς δεν έχω απορίες για πράσινα άλογα.
Καθόμασταν λοιπόν με τον Ρόνι και τα λέγαμε στα αγγλικά.
Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: