Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Η τελευταία και πιο μεγάλη ευκαιρία για όλους μας!

Το σημερινό ντέρμπι είναι η τελευταία μεγάλη ευκαιρία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Γράφει ο Γιάννης Δάρας.
Η τελευταία και πιο μεγάλη ευκαιρία για όλους μας!
Μεγαλύτερη και από τη συμμετοχή της εθνικής στο Ευρωπαικό πρωτάθλημα. Αν τα εξωαγωνιστικά μέρη ή τυχόν εκτροπές, επισκιάσουν το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, τότε στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα μπει οριστικά ταφόπλακα.
Σήμερα στο Φάληρο δίνεται μια σημαντική ευκαιρία να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα, να γυρίσει σελίδα το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο και να χαμογελάσουμε. Δεν έχει σημασία ποιος από τους δύο θα κερδίσει.
Για εμάς σημασία έχει να νικήσει το ποδόσφαιρο, με μια καλή διαιτησία, με καλό θέαμα και πράξεις fair play από τους αντιπάλους. Το περσινό ντέρμπι μας στεναχώρησε και μας δυσφήμησε σε όλη την Ευρώπη. Το εφετινό πρέπει να ανατρέψει αυτή την εικόνα.
Κι αν θέλετε, ούτε ακόμη και ο τίτλος, δεν κρίνεται από ένα παιχνίδι αν για κάποιους αυτός ο τίτλος είναι το παν. Απόψε διακυβεύονται πολλά. Η χώρα δεν αντέχει και άλλους κλυδωνισμούς που αυτή την φορά θα προκληθούν από το ποδόσφαιρο.
Απόψε θέλουμε να χαρούμε, να ευχαριστηθούμε, να μη πέσει ούτε ένα καπνογόνο, ούτε ένα αντικείμενο σε ποδοσφαιριστή. Και ο νικητής να χειροκροτηθεί από τους φιλάθλους.
Αυτές οι εικόνες δεν τις είδαμε σε κάποιο όνειρο. Απλά θέλουμε να τις δούμε στο γήπεδο. Γιατί είναι εφικτό. Αρκεί να πρυτανεύσει η λογική και η ωριμότητα από αυτούς που εκτός από το καρπούζι έχουν και το μαχαίρι.
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: