Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Αλεξάνδρειο… ώρα μηδέν!!

Κανείς δεν μπορεί να προϊδεάσει για τις διοικητικές εξελίξεις στον Αυτοκράτορα του Ελληνικού μπάσκετ. Το μέλλον είναι τόσο αβέβαιο, όσο αβέβαιη είναι και η κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα. Το μοναδικό βέβαιο είναι οι ευθύνες που βαραίνουν τις πλάτες αυτών …

Αλεξάνδρειο… ώρα μηδέν
Κανείς δεν μπορεί να προϊδεάσει για τις διοικητικές εξελίξεις στον Αυτοκράτορα του Ελληνικού μπάσκετ. Το μέλλον είναι τόσο αβέβαιο, όσο αβέβαιη είναι και η κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.
Το μοναδικό βέβαιο είναι οι ευθύνες που βαραίνουν τις πλάτες αυτών που ηγούνται τον Αυτοκράτορα, των μετόχων, των επίδοξων μετόχων, όσων γενικότερα κινούνται γύρω από τον ΑΡΗ.
Ας έχουν κατά νου ότι ασχολούνται με τη ναυαρχίδα του Συλλόγου, το τμήμα που πέτυχε κάτι μοναδικό, να ενώσει μια ολόκληρη χώρα σε μια ιαχή και σε ένα καρδιοχτύπι, την καλύτερη ομάδα του 20ου αιώνα σε όλα τα αθλήματα.
Αυτός είναι ο ΑΡΗΣ, με αυτόν τον ΑΡΗ καταπιάνονται, αυτόν τον ΑΡΗ διαχειρίζονται. Τον ΑΡΗ των 21 τίτλων.
Από εκεί και πέρα, ο αγώνας συνεχίζεται σε αγωνιστικό επίπεδο. Το Σάββατο ο ΑΡΗΣ δίνει έναν αγώνα δίχως αύριο. Η νίκη είναι μονόδρομος όσο δεν πάει.
Δεν χωράει ο νους κανενός Αρειανού αποτέλεσμα διαφορετικό από την νίκη. Και νομίζω ότι καθώς τα λόγια άρχισαν να περισσεύουν, ήρθε η ώρα των έργων.
Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: