Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Σαν... συννεφιασμένη Κυριακή ο Ροναλντίνιο!!

Σαν κλαμένο... γατί ήταν ο Ροναλντίνιο στο τελευταίο ματς της Φλαμένγκο με τη Φιγκεϊρένσε και στη Βραζιλία φούντωσαν τα σενάρια που τον θέλουν να φεύγει από την ομάδα του Ρίο ντε Τζανέιρο στο τέλος της σεζόν.
Σαν... συννεφιασμένη Κυριακή ο Ροναλντίνιο
Απομένουν τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και ο Ροναλντίνιο είναι στα "μαχαίρια" με τη διοίκηση για τα λεφτά που του χρωστάνε.
Κάποιοι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στη Φλαμένγκο, λένε ότι δεν υπάρχει γυρισμός στο θέμα Ροναλντίνιο. Το γυαλί έσπασε και δεν ξανακολλάει. Ο Βραζιλιάνος "μάγος" θα φύγει από τους κοκκινόμαυρους σε δυο εβδομάδες, αφού και οι ελπίδες τους για συμμετοχή στο Κόπα Λιμπερταδόρες της επόμενης σεζόν έχουν μειωθεί δραματικά.
Λέτε να συμβαίνει αυτό που όλοι βάζουμε στο μυαλό μας αλλά αδυνατούμε να πιστέψουμε; Ρε, λέτε ο μπαγάσας ο Τσάκας να έχει κάνει κανένα... ψηστήρι στον Ροναλντίνιο και να βρισκόμαστε προ κοσμοϊστορικής απόκτησης παίκτη από τον Παναθηναϊκό;
Μπορεί να είναι τυχαίο το τάιμινγκ. Αν είναι τόσο τυχερός ο Τσάκας και τον πάει τόσο πολύ, ας παίξει και κανένα τζόκερ, γιατί αν δεν γίνει η μεταβίβαση του Παναθηναϊκού θα πρέπει να ναυλώσει το Columbia για να μεταβεί σε άλλο γαλαξία...

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: