Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Ο ΕΣΑΚΕ πρέπει να τοποθετηθεί έγκαιρα!!

Εχει πλάκα η ιστορία που προέκυψε τις τελευταίες μέρες με την κλήση του Πανελλήνιου από την ΕΕΑ για επανεξέταση του φακέλου του.
Ο ΕΣΑΚΕ πρέπει να τοποθετηθεί έγκαιρα
Ή, μάλλον, θα έχει πλάκα αν η περίφημη επιτροπή, που κανείς δεν έχει καταλάβει τι ακριβώς μελετάει και με ποια κριτήρια γνωμοδοτεί, αποφανθεί ότι ο Πανελλήνιος έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Α1.
Ο ΕΣΑΚΕ θα κληθεί να αποφασίσει τι θα κάνει. Η ιστορία δείχνει ότι στον ΕΣΑΚΕ έχουν… αποκούμπι της ΕΕΑ και αποδέχονται διάφορες βλαπτικές για το πρωτάθλημα αποφάσεις, σηκώνοντας παθητικά τους ώμους και λέγοντας «τι να κάνουμε, μας υποχρέωσαν». Τώρα, όμως, έχουν ήδη διεξαχθεί πέντε αγωνιστικές, κενές ημέρες για να παίξει μια νέα ομάδα δεν υπάρχουν, ενώ είναι πραγματικά αμφίβολο αν αυτή η νέα ομάδα θα μπορέσει να βρει έμψυχο υλικό που να την κάνει επιπέδου Α1.
Για τον Βασίλη Οικονομίδη ήταν εύκολο το «θα παίξουμε με 13», όταν η ΕΕΑ είχε απορρίψει αρχικά το φάκελο του Πανελλήνιου. Του είχαν αλείψει το βούτυρο στο ψωμί για να πιστωθεί μια ριζοσπαστική αλλά σωστή απόφαση. Τώρα, μπορεί να βρεθεί στα δύσκολα. Και θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε, προτού ακούσουμε την ετυμηγορία της ΕΕΑ, την επίσημη θέση του ΕΣΑΚΕ για αυτό το ενδεχόμενο.
Πηγή: Εξέδρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: