Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Βροχή τα γκολ, 5άρα στη Βέρντερ η Γκλάντμπαχ!!

Η Γκλάντμπαχ διέσυρε με 5-0 τη Βέρντερ (αποβλήθηκε ο Παπασταθόπουλος στο 76`) στα ματς του Σαββάτου για τη 13η αγωνιστική της Bundesliga, ενώ 4άρες έριξαν Σάλκε και Βόλφσμπουργκ.
Βροχή τα γκολ, 5άρα στη Βέρντερ η Γκλάντμπαχ
Η ομάδα της Βρέμης ήταν καλύτερη στο πρώτο 10λεπτο, όμως, το γκολ του Χέρμαν στο 16', άλλαξε τα δεδομένα. Ο Αράνγκο έκανε τη σέντρα στο πρώτο δοκάρι και ο νεαρός μέσος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στην κίνηση.
Η συνέχεια ανήκε στο... μόνιμο σκόρερ της Γκλάντμπαχ Μάρκο Ρόις, ο οποίος έκανε χατ τρικ μέσα σε 28 λεπτά και έδωσε μονόπλευρο χαρακτήρα στην αναμέτρηση. Στο 23' ο "Ρολς Ρόις" πήρε την μπάλα πίσω από το κέντρο, πέρασε σαν σταματημένους δύο αντιπάλους και πλάσαρε σωστά, ενώ στο 38' είχε πιο εύκολο έργο, καθώς ο Χέρμαν φρόντισε να τον τροφοδοτήσει όταν ήταν αφύλακτος.
Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Ρόις ολοκλήρωσε τον προσωπικό του θρίαμβο, ενώ στο 53', ο Αράνγκο άφησε το ρόλο του δημιουργού και χρίστηκε σκόρερ, μετά από ασίστ του Χέρμαν.
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα έχει έναν ακόμη λόγο για να θέλει να ξεχάσει το ματς του "Μπορούσια Παρκ", καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 76ο λεπτό.
Στην 3η θέση ανέβηκε η Σάλκε, αφού επικράτησε με 4-0 της Νυρεμβέργης στην «Βέλτινς Αρίνα» φθάνοντας τους είκοσι πέντε βαθμούς. Η Σάλκε άνοιξε το σκορ στο 13' όταν Μπαουμγιόχαν και Χόλτμπι έπαιξαν το ένα-δύο και ο δεύτερος πάσαρε στον Χούντελααρ, ο οποίος με αριστερό σουτ από την μικρή περιοχή νίκησε τον Σάφερ. Οι γηπεδούχοι «ζευγάρωσαν» τα τέρματα τους στο 32' όταν ο Μπαουμγιόχαν τροφοδότησε τον Ραούλ, ο οποίος με δεξί πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-0. Το 3-0 έκανε ο Χούντελααρ με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή μετά από μπαλιά του Ντράξτερ στο 66', ενώ στο 84' ο Χόλτμπι με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-0 υπέρ της Σάλκε.
Από την ζώνη του υποβιβασμού ξέφυγε η Βόλφσμπουργκ, καθώς νίκησε με 4-1 το Ανόβερο στην «Φολφσβάγκεν Αρίνα» φθάνοντας τους δεκαέξι βαθμούς. Η Βόλφσμπουργκ πήρε προβάδισμα στο 22' όταν ο Ζοσουέ τροφοδότησε τον Σαλιχάμιζιτς, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή νίκησε τον Ζίλερ. Οι «λύκοι» έκαναν το 2-0 στο 36' όταν ο Χασέμπε εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά για τον Ντεζάγκα, ο οποίος πάσαρε στον Σαλιχάμιζιτς που με δεξί πλασέ σημείωσε το δεύτερο του γκολ στον αγώνα. Το Ανόβερο μείωσε στο 43' όταν ο Πάντερ εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά για τον Σούλτς, ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον Μπενάλιο. Η Βόλφσμπουργκ «κλείδωσε» την νίκη στο 55' όταν ο Ντεζάγκα τροφοδότησε τον Κρις, ο οποίος με δεξί σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 3-1. Το Ανόβερο έμεινε με δέκα παίκτες στο 58' λόγω αποβολής του Κόναν, ενώ στο 74' ο Μάτλουνγκ με αριστερό σουτ από την μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 4-1 για τους «λύκους».
«Ζωντανή» έμεινε η Φράϊμπουργκ, αφού αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με την Χέρτα Βερολίνου στο «Μπαντενόβα Στάντιον» αν και έχανε με 2-0. Οι πρωτευουσιάνοι άνοιξαν το σκορ στο 20' όταν ο Ράφαελ με κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Ράμος τετ α τετ με τον Μπάουμαν, και ο επιθετικός της Χέρτα με αριστερό σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 0-1. Η Χέρτα «ζευγάρωσε» τα τέρματα της στο 45+1' όταν ο Ράμος εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά για τον Ότλ που σούταρε από την μικρή περιοχή με τον Μπάουμαν να αποκρούει ασταθώς, όμως στην επαναφορά ο Νιερμάιερ με δεξί σουτ έκανε το 0-2. Η Φράϊμπουργκ μείωσε στο 61' όταν ο Μπάστιανς τροφοδότησε τον Ράιζινγκερ, ο οποίος με αριστερό σουτ από τα 17 μέτρα νίκησε τον Κραφτ. Οι «αετοί» πήραν τον βαθμό στο 90+5' όταν ο Σούστερ τροφοδότησε τον Ράιζινγκερ, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:
Kαϊζερσλάουτερν - Λεβερκούζεν 0-2
(54' Μπάλακ, 70' Σαμ)
Σάββατο 19/11
Γκλάντμπαχ - Βέρντερ 5-0
(16' Χέρμαν, 23', 38', 51' Ρόις, 53' Αράνγκο)
Σάλκε - Νυρεμβέργη 4-0
(13', 66' Χούντελαρ, 39' Ραούλ, 84' Χόλτμπι)
Φράιμπουργκ - Χέρτα 2-2
(61', 95' Ράιζινγκερ / 20' Ράμος, 45+1' Νιεμάγιερ)
Βόλφσμπουργκ - Ανόβερο 4-1
(22', 36' Σαλιχάμιτζιτς, 56' Κρις, 74' Μάντλουνγκ / 43' Σουλτζ)
Κολωνία - Μάιντζ (αναβολή)
Μπάγερν - Ντόρτμουντ (19:30)
Κυριακή 20 Νοεμβρίου
Στουτγκάρδη - Άουγκσμπουργκ (16:30)
Αμβούργο - Χόφενχαϊμ (18:30)

Δεν υπάρχουν σχόλια: