Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Σεφτέ η Κέρκυρα!!

Στο ντεμπούτο του Χάβι Γράθια στον πάγκο της Κέρκυρας, οι "Φαίακες" πήραν την πρώτη τους νίκη φέτος με 2-1 επί του Εργοτέλη. Οι Κρητικοί ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο μισάωρο, σκόραραν με τον Κατσικοκέρη κι είχαν άλλες 3-4 ευκαιρίες για γκολ. Όμως ο Κωνσταντινέας έδωσε ένα αμφισβητούμενο ως... ανύπαρκτο πέναλτι (μονομαχία στον αέρα Χίμπλινγκερ και Μαζνόφ), η Κέρκυρα ισοφάρισε, οι Κρητικοί έμειναν -σωστά- με 10 στο 44` λόγω αποβολής του Τζούνιορ και τελικά οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με αυτογκόλ του Σασιασβίλι.
Σεφτέ η Κέρκυρα!
Όργια Λεάλ!
Η Κέρκυρα μπήκε στο ματς με σκοπό να πιέσει ψηλά και να παίζει επιθετικά και στο 5` ο Αγρίτης έχασε μια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Όμως το στυλ αυτό παιχνιδιού ήταν βούτυρο στο ψωμί για τους Λεάλ, Φραγκουλάκη και Κατσικοκέρη, που έπαιζαν πολύ καλά στην κόντρα.
Έτσι στο 9` ο Ουρουγουανός, που ήταν ασταμάτητος, έδωσε την ασίστ στον Κατσικοκέρη για το 1-0, ενώ οι Κρητικοί είχαν άλλες τρεις κλασικές ευκαιρίες να πετύχουν γκολ!
Απ` το πουθενά
Στο 33` μόνο ο Κωνσταντινέας είδε πέναλτι στο μαρκάρισμα του Χίμπλινγκερ στον Μαζνόφ, που σωριάστηκε φαρδύς πλατύς κάτω και ο Ιωάννου το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1. Το κακό για τον Εργοτέλη ολοκληρώθηκε στο 43` με την απευθείας αποβολή του Τζούνιορ για την... καρατιά στο στήθος του Χαμπλ!
... το `φερε τούμπα
Έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα και ψυχολογία, η Κέρκυρα έκανε το 2-1 στο 55` με αυτογκόλ του Σασιασβίλι, καθώς έβαλε την κόντρα στον Ιωάννου στην προσπάθεια του να διώξει. Ο Εργοτέλης απείλησε για πρώτη φορά στο 67` με τον Μπούντιμιρ, προσπάθησε να πιέσει, αλλά απο `κει και μετά μπάλα δεν είδαμε ουσιαστικά. Φάουλ, διακοπές, κάρτες κι αλλαγές κατέστρεψαν το ρυθμό, οπότε το 2-1 παρέμεινε φυσιλογικά ως το τέλος.

Το φιλμ του αγώνα:
90+6` Λήξη του ματς
88` Γραμμόζης αντί Αγρίτη
84` Λοβίν αντί Ιωάννου
79` Kίτρινη στον Κοντοδήμο
79` Κουτσιανικούλης αντί Κατσικοκέρη
77` Κίτρινη στον Γιάντση
75` Κίτρινη στον Γκαλίνοβιτς
72` Γιάντσης αντί Καλαντζή
69` Ο Χρυσοφάκης αντί του Φραγκουλάκη
67` Ατομική προσπάθεια κατά μέτωπο και σουτ του Μπούντιμιρ, άουτ
62` Μπούντιμιρ αντί του Λεάλ
55` Σέντρα από δεξιά του Αγρίτη, προβολή του Ιωάννου στο πρώτο δοκάρι και 2-1! Το γκολ τελικά χρεώθηκε τελικά σαν αυτογκόλ του Σασιασβίλι, καθώς ο αμυντικός του Εργοτέλη βρήκε την μπάλα
52` Κίτρινη στον Μπέτο
48` Kίτρινη κάρτα στον Βίσιο
46` Έναρξη του δευτέρου μέρους
45+1` Λήξη του πρώτου μέρους
43` Kόκκινη κάρτα στον Τζούνιορ για επικίνδυνο παιχνίδι στον Χαμπλ
39` Κίτρινη στον Φραγκουλάκη
34` Ο Ιωάννου ευστόχησε κι ισοφάρισε
33` Κίτρινη στον Χίμπλινγκερ
33` O Kωνσταντινέας είδε πέναλτι στι μαρκάρισμα του Χίμπλινγκερ στον Μαζνόφ
26` Σουτ του Μπέτο μέσα από την περιοχή, άουτ
15` O Kατσικοκέρης βγήκε στην πλάτη της άμυνας από την κάθετη του Λεάλ, αλλά το πλασέ του πέρασε λίγο άουτ
11` Πάλι σέντρα του Λεάλ από αριστερά, ο Μπέτο ανενόχλητος έκανε... τσαφ!
9` Σέντρα του Λεάλ από αριστερά, ο Κατσικοκέρης πετάχτηκε μπροστά από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς και με προβολή άνοιξε το σκορ!
7' Γύρισμα του Φραγκουλάκη από αριστερά της περιοχής, σουτ του Κατσικοκέρη, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ...
3' Σέντρα Οσμάν από δεξιά, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι,δυνατό σουτ του Αγρίτη, η μπάλα λίγο άουτ
1` Έναρξη του αγώνα
Οι συνθέσεις:
Κέρκυρα (Χάβι Γράθια): Γκαλίνοβιτς, Βέντσελ, Βενέτης, Καλαντζής, Αγρίτης, Χαμπλ, Κοντοδήμος, Όσμαν, Μαζνόφ, Γκουστάβο, Ιωάννου
Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Χίμπλινγκερ, Γιαλούσης, Βίσιο, Κατσικοκέρης, Τζούνιορ, Μπέτο, Φραγκουλάκης, Σαρρής, Λεάλ, Σασιασβίλι
Διαιτητής: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: