Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

"ΠΑΣ για… γιορτή ή ΠΑΣ για... ποινή;"

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε ανακοίνωση προς τους φιλάθλους, αναφερόμενη ουσιαστικά στο νέο και αυστηρό πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ.
"ΠΑΣ για… γιορτή ή ΠΑΣ για... ποινή;"
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
"Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και ένα μήνα ο νέος Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ είναι τόσο αυστηρός, όπου προβλέπει ποινές οι οποίες πραγματικά είναι εξοντωτικές για μια ομάδα.
Ο νέος Κώδικας έχει τεθεί ήδη σε εφαρμογή και πλέον πρέπει όλοι μας να είμαστε πιο υπεύθυνοι και πολλοί προσεκτικοί απέναντι στην αγαπημένη μας ομάδα. Ο φίλαθλος κόσμος των Ιωαννίνων έχει αποδείξει πολλάκις τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό που τον διέπει.
Η ατμόσφαιρα που δημιουργείται σε κάθε παιχνίδι στο Εθνικό μας Στάδιο είναι καταπληκτική και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε να πορευόμαστε με ένα και μοναδικό στόχο: Το καλό του αγαπημένου μας ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Το γήπεδο μας σε προϊδεάζει και σου ανοίγει την «όρεξη» για να πάρει ο καθένας από εμάς το παιδί του, την γυναίκα του, για να έρθει να απολαύσει το παιχνίδι και να ευχαριστηθεί το θέαμα!
ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ όλοι μας να προστατεύσουμε την ομάδα μας ,ενώ είμαστε σε θέση όχι μόνο να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για να διεξαχθεί ένας ποδοσφαιρικός αγώνας, αλλά και να τον οργανώσουμε άρτια και με ασφάλεια που είναι το πιο βασικό σε μια αναμέτρηση.
Ούτε ένα καπνογόνο, ούτε μια κροτίδα, ούτε υβριστικά συνθήματα, τα οποία μπορούν να αποδειχθούν επιζήμια για την ομάδα μας χρειαζόμαστε στο γήπεδο! Θέλουμε μόνο την φωνή, και τα τραγούδια των φιλάθλων μας τα οποία θα σπρώξουν τους παίκτες μας στην νίκη σε κάθε εντός έδρας αγώνα!
Ο δωδέκατος παίκτης του ΠΑΣ είναι ο κόσμος του και αυτός που τόσα χρόνια τον στηρίζει και στέκεται στο πλευρό του στις χαρές αλλά και στις λύπες!".

Δεν υπάρχουν σχόλια: