Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

«Αιώνιο» ξύλο σε όλη την Αθήνα!


«Αιώνιο» ξύλο σε όλη την Αθήνα!
Με επιθέσεις οπαδών του Παναθηναϊκού κατά διαφόρων «ερυθρόλευκων» στόχων σε πολλά σημεία της Αθήνας, ξεκίνησε το μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων». Πεδίο μάχης και η Λεωφόρος Αλεξάνδρας όπου έγινε οργανωμένη επίθεση κατά συνδέσμου και παρενέβη η αστυνομία με χημικά. Διαβάστε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του www.sport-fm.gr.

Με σχέδιο να ξεχυθούν σε διάφορες περιοχές της Αθήνας και να «χτυπήσουν» ότι κινείται και… φοράει ερυθρόλευκα, ξεκίνησαν ομάδες οπαδών του Παναθηναϊκού, πιθανότατα από τον κεντρικό σύνδεσμο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, στην οδό Μαυροματαίων, στη Λένορμαν, καθώς και στη γέφυρα του Κηφισού, χούλιγκανς του «τριφυλλιού» εντόπισαν οπαδούς του Ολυμπιακού που πήγαιναν στο γήπεδο και τους επιτέθηκαν ξυλοκοπώντας τους.

Την ίδια στιγμή, λίγο πριν τις 17:00, στον κεντρικό σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, έλαβε χώρα οργανωμένη επίθεση κουκουλοφόρων (πιθανότατα οπαδών του Ολυμπιακού) που επέβαιναν σε μηχανάκια και εκτόξευσαν μολότοφ και πέτρες. Όσοι «πράσινοι» οπαδοί βρίσκονταν στο κτίριο παρέμειναν μέσα για να προφυλαχθούν.

Η αστυνομία δεν άργησε να επέμβει και κάνοντας χρήση χημικών, διέλυσε τις μηχανοκίνητες ομάδες, ενώ υπήρξε και ανθρωποκυνηγητό στα γύρω στενά. Σύμφωνα με πηγές, πραγματοποιήθηκαν και τρεις προσαγωγές.

Να σημειωθεί πως η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας διεξάγεται αυτή τη στιγμή κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: