Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Βενγκέρ: «Θα αποχωρήσω μόνο όταν… »


Βενγκέρ: «Θα αποχωρήσω μόνο όταν… »
Νέες δηλώσεις με τις οποίες προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα γύρω από το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τον πάγκο της Άρσεναλ πραγματοποίησε ο Αρσέν Βενγκέρ. Όπως ανέφερε, δεν προανήγγειλε το τέλος της θητείας του στους «κανονιέρηδες», αλλά τόνισε πως θα ήταν η μόνη λύση αν δεν κατάφερνε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες.

Ο Αλσατός τεχνικός φάνηκε να αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά αναφορικά με την παρουσία του στον πάγκο των Λονδρέζων μετά το καλοκαίρι. Μιλώντας στην «Equipe», τόνισε πως θα σκεφτεί στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου τις επιλογές που μπορεί να κάνει, αλλά αντιλήφθηκε ότι οι δηλώσεις του εκλήφθηκαν με λάθος τρόπο.

Απαντώντας λοιπόν στα σενάρια περί τίτλων τέλους της εποχής του Βενγκέρ στην Άρσεναλ, ο έμπειρος προπονητής διευκρίνισε πως: «Είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στους στόχους της Άρσεναλ. Είναι ο σύλλογος της καρδιάς μου. Όσα βγήκαν στη δημοσιότητα, αφορούσαν απλά έναν διάλογο, κατά τον οποίο ανέφερα ότι η αποχώρησή μου θα είναι η μόνη λύση όταν δεν θα καταφέρω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της διοίκησης και η ομάδα δεν πετύχει τους στόχους της».

πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: