Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Ο Τζέραρντ έφτασε Αυστραλία διαβάζοντας... Γκουαρντιόλα!!


Ο Τζέραρντ έφτασε Αυστραλία διαβάζοντας... Γκουαρντιόλα

Τον τρόπο που πέρασε την ώρα του στο ταξίδι για την Αυστραλία έδειξε ο Στίβεν Τζέραρντ. Ο Άγγλος μέσος πόζαρε με το βιβλίο του Πεπ Γκουαρντιόλα στις αποσκευές του.

Ο Στίβεν Τζέραρντ βρίσκεται πλέον στην Αυστραλία για το φιλικό των θρύλων της Λίβερπουλ με μια ομάδα επίλεκτων που θα εκπροσωπήσουν την ήπειρο, με τον ίδιο να ποστάρει φωτογραφία στην οποία φαίνεται πως τον χρόνο του στο μεγάλο ταξίδι τον «έφαγε» διαβάζοντας το βιβλίο του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο πρώην αρχηγός της Λίβερπουλ, με την οποία κάνει προπονήσεις το τελευταίο διάστημα, βρίσκεται στην Αυστραλία όπου θα συναντήσει αρκετούς... φίλους για το παιχνίδι της Παρασκευής.

Με την καριέρα του να πλησιάζει στο τέλος της, ο «Stevie G» κοιτάει πλέον να μείνει στο άθλημα από το πόστο του προπονητή και όπως είναι λογικό θέλει να μάθει από τους καλύτερους. Έτσι λοιπόν «ξεκοκάλισε» το βιβλίο για την πρώτη σεζόν του Πεπ στην Μπάγερν Μονάχου και δεν το έκρυψε.

Στο πλευρό του Τζέραρντ θα βρίσκονται οι: Τζέιμι Κάραγκερ, Ρόμπι Φάουλερ, Ίαν Ρας, Γιον Άρνε Ρίισε, Λουίς Γκαρθία, Σάντερ Βέστερφελντ, Φάμπιο Αουρέλιο, Ιγκόρ Μπίσκαν, Γκάρι ΜακΆλιστερ, Μπρους Γκρόμπελααρ, Τζον Όλντριτζ, Πάτρικ Μπέργκερ, Στεφάν Ανσό, Βλάντιμιρ Σμίτσερ, Τζέισον ΜακΆτιρ, Ντίτμαρ Χάμαν και προπονητής θα είναι ο Ζεράρ Ουγιέ.

inner

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: