Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Αμερικανικό σάιτ βρίσκει δουλειά σε έλληνες!

Με σκοπό να απορροφηθούν Έλληνες εργαζόμενοι σε εταιρίες του εξωτερικού, την ώρα που η ανεργία στη χώρα μας χτυπάει κόκκινο, οι ομογενείς της Αμερικής για να βοηθήσουν χιλιάδες Έλληνες δημιούργησαν ένα σάιτ  που έχει τίτλο «Hire a Greek» (Προσέλαβε έναν Έλληνα)!
Μέσω του ειδησεογραφικού portal Greek Reporter το σάιτ αυτό έγινε γνωστό στους επιχειρηματικούς κύκλους  σε όλο τον πλανήτη, ωστόσο αυτή η πρωτοβουλία ξεκίνησε από την Αμερική.
Καθημερινά αναρτώνται στο σάιτ αγγελίες που περιμένουν τα βιογραφικά των Ελλήνων από χώρες όπως η Κίνα, η Αμερική, Ο Καναδάς, η Αυστραλία και η Ευρώπη.
Στην αρχική σελίδα του σάιτ αναφέρεται ότι υπάρχουν εκατοντάδες πετυχημένοι επιχειρηματίες σε όλο τον κόσμο που είναι Ελληνοαμερικάνοι, Ελληνοκαναδοί, Ελληνοαυστραλοί και περιμένουν να βοηθήσουν τους Έλληνες που έχουν ανάγκη από εργασία, προσλαμβάνοντας τους στις εταιρίες τους.
Ειδικότερα, κάποιες αγγελίες που είναι αναρτημένες στο σάιτ ζητούν διοικητικό υπάλληλο για αμερικάνικη εταιρία με βάση το Τέξας, παιδοκόμο στην Γερμανία, διευθυντή ταξιδιών για σέρβικη εταιρία, αρχιτέκτονές, γηροκόμο για κυρία με προβλήματα υγείας στο Μαγδεμβούργο.ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: