Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Επιστροφή (από νωρίς) στη δράση!!


Από νωρίς στα ζόρια. Ξεκίνησε, λίγες εβδομάδες μετά το τέλος των υποχρεώσεων για τη σεζόν 2014-15, το χτίσιμο του νέου ΠΑΟΚ και οι παίκτες είχαν τη νέα τους επαφή με τους Τούντορ-Άρνεσεν.

Επιστροφή (από νωρίς) στη δράση
Οι διακοπές του καλοκαιριού ολοκληρώθηκαν για τους περισσότερους παίκτες του ΠΑΟΚ, που γέμισαν τις μπαταρίες τους για 19 ημέρες μετά την ολοκλήρωση των play off της Super League με την ήττα (1-0) από τον Αστέρα. Το πρώτο επίσημο παιχνίδι για την επόμενη σεζόν είναι στις 16 Ιουλίου για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League (Μπρόουτον ή Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ) και αναγκαστικά η προετοιμασία ξεκινάει πρόωρα συγκριτικά με τα περασμένα χρόνια.

Οι ποδοσφαιριστές είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον νέο τεχνικό, Ιγκόρ Τούντορ, όπως και τους συνεργάτες του, αλλά και τον Φρανκ Άρνεσεν. Υπό δυνατό αέρα διεξήχθη η προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία.

Από εκεί και πέρα, το βάρος του προγράμματος έπεσε περισσότερο στην αερόβια αντοχή και γενικότερα στη φυσική κατάσταση, τόσο με τρέξιμο όσο και με ασκήσεις με μπάλα.

Ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος δεν προπονήθηκε λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης , ο οποίος έχει θλάση θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξί τετρακέφαλο από το τέλος της περασμένης σεζόν, έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία, ο Εγιάλ Γκολάσα απουσίαζε λόγω προσωπικού θέματος κι ο Λούκας Πέρεθ δικαιολογημένα λόγω της μέχρι 30/06 δέσμευσής του με την Λα Κορούνια.

Απόντες οι Ρατς, Κάτσε, Τζιόλη, Μακ, Νομπόα, Κουλούρη, Ποζογλου και Δεληγιαννίδη, που έχουν εξασφαλίσει επιπλέον άδεια.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει γεύμα και ξεκούραση σε ξενοδοχείο της περιοχής και απογευματινή προπόνηση που μεταφέρθηκε για τις 18:00. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: