Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Φιλικό Φλουμινένσε - Πόρτο θέλει ο Ντέκο!!

Φιλικό Φλουμινένσε - Πόρτο θέλει ο Ντέκο
Να πει το ποδοσφαιρικό του «αντίο» με ένα φιλικό ανάμεσα στην πρώην (Πόρτο) και στη νυν (Φλουμινένσε) ομάδα του θέλει ο Ντέκο. Ο Πορτογάλος άσος μίλησε μέσω facebook με τα καλύτερα λόγια για τους «δράκους» ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην Μπαρτσελόνα.

«Η Πόρτο είναι η ομάδα που μου «άνοιξε» την πόρτα για να γίνω αυτό που είμαι σήμερα, όπως επίσης η Μπαρτσελόνα με έκανε «μεγάλο» ποδοσφαιρικά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παραπονεμένη δεν άφησε ούτε την Τσέλσι για την οποία δήλωσε σχετικά: «Η Τσέλσι με βοήθησε σε μια δύσκολη στιγμή της καριέρας μου ενώ η τωρινή μου ομάδα η Φλουμινένσε, με έκανε να χαίρομαι ξανά το παιχνίδι και μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ πάλι στην Βραζιλία μετά από τόσα χρόνια».

Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός στη συνέχεια έκανε λόγο για ένα φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Πόρτο και στην Φλουμινένσε, το οποίο θα είναι και το τελευταίο του.

«Θα ήθελα να παίξω ένα αποχαιρετιστήριο ματς στο Ντραγκάο, φορώντας όμως τη φανέλα της Φλουμινένσε, αφού εδώ θέλω να κλείσω την καριέρα μου. Ένα τέτοιο παιχνίδι μεταξύ της ομάδας που μου έδωσε τα πάντα στην Ευρώπη και αυτής που με έφερε στη Βραζιλία, θα ήταν το ιδανικό φινάλε στην καριέρα μου».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: