Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Τελευταίος... χορός στην Αυστρία για την Εθνική!!

Την Αρμενία αντιμετωπίζει απόψε στις 20:30 (21:30 ώρα Ελλάδας, Mega) η Εθνική ομάδα της χώρας μας, στο Κίτσμπουελ, στο δεύτερο φιλικό της επί αυστριακού εδάφους...
Το δεύτερο, μετά απ’ αυτό με αντίπαλο την Σλοβενία (26/5), φιλικό στην Αυστρία δίνει απόψε (31/5) η Εθνική ομάδα της χώρας μας εναντίον της Αρμενίας. Πρόκειται για ένα σαφώς πιο εύκολο παιχνίδι για τη «γαλανόλευκη», καθώς ο Φερνάντο Σάντος έβγαλε τα συμπεράσματα του μετά το προηγούμενο, μετά το οποίο άλλωστε απέκλεισε τους Παναγιώτη Κονέ και Αλέξανδρο Τζιόλη.
Η Εθνική αναμένεται ν’ αγωνιστεί με τον Σηφάκη (πιθανότητες έχουν και οι άλλοι δύο) κάτω από τα δοκάρια, τον Χολέμπας στη θέση του αριστερού μπακ, τον Παπασταθόπουλο στην αντίστοιχη του δεξιού και τους δύο Παπαδόπουλους (Αβραάμ και Κυριάκο) στο κέντρο της άμυνας. Σε ό,τι αφορά στα χαφ, η τριάδα θα είναι η ίδια με το προηγούμενο παιχνίδι. Δηλαδή, με τους Καραγκούνη, σε ρόλο «εξαριού» και τους Κατσουράνη και Μανιάτη να τον πλαισιώνουν μπροστά του. Τέλος, την τριάδα της επίθεσης θ’ αποτελούν οι Σαλπιγγίδης (δεξιά), Φορτούνης (αριστερά) και Γκέκας (κορυφή).
Στο πάγκο θα βρίσκονται όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, ωστόσο ο Φερνάντο Σάντος θα κάνει έξι αλλαγές, όπως άλλωστε έγινε και στο προηγούμενο ματς.
Από την άλλη πλευρά, η Αρμενία θ’ αγωνιστεί με το ίδιο ακριβώς τρόπο με της Εθνικής, με σύστημα, δηλάδή, 4-3-3.
Σύμφωνα με τον αθλητικό Τύπο της Αρμενίας, ο Βαρντάν Μινασιάν θα χρησιμοποιήσει τους: Μπερεζόφσκι (τερματοφύλακας), Αλεξανιάν, Αρζουμαριάν. Μκογιάν, Χαϊραπετιάν (άμυνα), Μκιταριάν, Μκρτσιάν, Γκαζαριάν (χαφ) και Πιτσέλι (δεξιά), Μανουτσαριάν (αριστερά) και Μοβσισιάν (κορυφή).
Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Κασπάροφ, Χοβσεπιάν, Αρτάκ Γεντιγκαριάν, Χαρογιάν, Γιουσπασιάν, Αρτούρ Γεντιγκαριάν, Μανογιάν, Χοβανισιάν, Μπαντογιάν, Σαρκίσοφ.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Χαρτάμ, με βοηθούς τους: Βσλινγκ και Έντερ.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: