Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Τουρσουνίδης: «Ήθελα να ξεντυθώ και να παίξω» (audio)

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης.

Ο βετεράνος άσος του Δικεφάλου μίλησε για τη βράβευση του από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το νέο ξεκίνημα που κάνουν φέτος οι «ασπρόμαυροι»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη βράβευσή του: «Ήταν μια πάρα πολύ όμορφη στιγμή που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη. Η συγκίνηση ήταν πολύ μεγάλη. Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι μου, η οικογένειά μου, και όταν 30000 κόσμος σηκώνεται και να σε αποθεώνει, θα έλεγα πως είναι μια επιβράβευση για όλα αυτά τα χρόνια της πορείας μου στον ΠΑΟΚ. Ευτύχησαν να παίξω στην ομάδα που αγάπησα από μικρό παιδί και πήγαινα στις εκδρομές. Ακόμα και μετά από τόσα χρόνια, εκείνη τη στιγμή ήμουν αγχωμένος μπλοκαρισμένος, δεν ήθελα να φύγω. Αν μπορούσα, θα πήγαινα στα αποδυτήρια να ξεντυθώ και να παίξω. Θέλω να ευχαριστήσω την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όχι μόνο για έμενα, για την ενέργεια που έχει καθιερώσει κάθε Κυριακή με τη βράβευση ενός βετεράνου. Είναι μεγάλη τιμή, έστω και για ένα παιχνίδι, να μπαίνεις στην Τούμπα και να σε χειροκροτεί ο κόσμος. Ευχαριστώ και τον κόσμο για την εκτίμησή του προς εμένα που είναι αμοιβαία».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Είναι μια καλή ομάδα. Το μόνο μειονέκτημα είναι πως ήρθαν πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές, ένας νέος προπονητής που προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία του. Ήρθε ο Άρνεσεν και άλλαξαν πολλά προς το καλύτερο στο αγωνιστικό κομμάτι. Αυτό που προέχει για να δημιουργηθεί ο ΠΑΟΚ που όλοι ονειρευόμαστε, θέλει πολύ μεγάλη πίστωση χρόνου στήριξη και υπομονή από τον κόσμο. Επίσης θα το ξαναπώ, πως στον ΠΑΟΚ πρέπει να έρθουν μεγάλοι ποδοσφαιριστές».

Ακούστε όσα είπε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Γιώργος Τουρσουνίδης

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: