Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Για να μην τον χάσει… τσάμπα!!

Η αύξηση της ρήτρας του Δημήτρη Κωνσταντινίδη είναι ένας από τους λόγους για τον οποίο αναμένεται άμεσα ο 21χρονος μπακ-χαφ να κληθεί από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ για να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Για να μην τον χάσει… τσάμπα
Η ανάγκη να αυξηθεί η ρήτρα αποδέσμευσης του Δημήτρη Κωνσταντινίδη είναι επίσης ένας λόγος για τον οποίο αναμένεται άμεσα ο νεαρός μπακ – χαφ να κληθεί από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ για να επεκτείνει το συμβόλαιό του.

Η συνεργασία των δύο πλευρών τώρα λήγει το καλοκαίρι του 2017, όμως οι διοικούντες την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έχουν αποφασίσει να επιβραβεύσουν τον 21χρονο άσο που από την αρχή της φετινής σεζόν έχει σταθερά καλή απόδοση.

Ωστόσο, πρόθεση των Θεσσαλονικέων είναι να αυξηθεί στα 7 εκατ. ευρώ η ρήτρα αποδέσμευσης του Κωνσταντινίδη, ο οποίος – όπως αποκαλύπτει σήμερα η Live Sport – κατέληξε από σύμπτωση στον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο προπονητή του στον Θερμαϊκό Κορινού δεν τον είχε στείλει να δοκιμαστεί στην Τούμπα. Προτίμησε άλλον παίκτη, τον Κατσούλη και ο Κώστας Μαλιούφας ως υπεύθυνος της ακαδημίας του συλλόγου ζήτησε από τον προπονητή του Θερμαϊκού να του στείλει και τον άλλο μικρό.

Προπονητής της ομάδας ήταν ο Αβραάμ Κωνσταντινίδης, πατέρας του Δημήτρη, ο οποίος λίγο έλειψε να «κάψει» το παιδί του.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης θα επεκτείνει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ για να αυξηθεί και η ρήτρα που έχει.

Ο νεαρός άσος του «δικεφάλου» θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2017 για να αυξηθεί και η ρήτρα του στα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Κωνσταντινίδης είναι στον ΠΑΟΚ από 14 ετών και φαίνεται πως θα μείνει για πολλά χρόνια ακόμα στην Τούμπα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: