Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Χωρίς Φέισα και άλλους δύο η Μπενφίκα!!

Με τρεις τουλάχιστον απουσίες θα παραταχθεί αύριο η Μπενφίκα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με νέα δημοσιεύαμτα του πορτογαλικού Τύπου.

Χωρίς Φέισα και άλλους δύο η Μπενφίκα
Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι ο Όσκαρ Καρντόσο είναι αμφίβολος για το αυριανό παιχνίδι της Μπενφίκα με τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική του Champions League, όμως νέα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Παραγουανός επιθετικός προπονήθηκε κανονικά σήμερα το πρωί.

Αντίθετα, δεν είναι το ίδιο ευχάριστα τα νέα για τους Πορτογάλους με τον Σουλεϊμάνι, τον Μάρκοβιτς και τον Φέισα, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Ζόρζε Ζεσούς να αγωνιστούν στο «Ντα Λουζ».

Οι τρεις ποδοσφαιριστές προέρχονται από μικροπροβλήματα τραυματισμών, όμως δεν είναι 100% να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο κρίσιμο ματς του 3ου ομίλου της κορυφαίας διασυλλογικής διάρκειας.

Εκτός από τον Καρντόσο, κανονικά προπονήθηκαν ο Ροντρίγο και ο Αντρέ Γκόμες που είχαν χάσει κάποιες προπονήσεις τις προηγούμενες μέρες. Μάλιστα, στο σημερινό πρόγραμμα συμμετείχε και ο νεαρός Φούνες Μόρι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: