Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Παντελής: «Είχαμε ανάγκη τους βαθμούς»

Νίκη με διπλό αντίκτυπο ήταν αυτή του Πανιωνίου επί του ΠΑΣ Γιάννινα, σύμφωνα με τον Νίκο Παντελή.

Παντελής: «Είχαμε ανάγκη τους βαθμούς»
Η νίκη του Πανιωνίου επί του ΠΑΣ Γιάννινα θα βοηθήσει τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά την ομάδα της Νέας Σμύρνης, σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας, Νίκο Παντέλη. Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να πετύχει και άλλο γκολ αν ήταν πιο προσεκτική στις κόντρα επιθέσεις.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Παντελής:

«Πετύχαμε μια πολύ μεγάλη νίκη, που έχει διπλό αντίκτυπο, αφενός τους βαθμούς με μια ομάδα που είχε το απόλυτο ως τώρα στην έδρα της και αφετέρου ψυχολογικό όφελος γιατί είμαστε νεαρή και άπειρη ομάδα. Ισοφαρίσαμε την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής. Τα παιδιά έβγαλαν πάθος, ψυχή και χαρακτήρα. Μας βοήθησε σίγουρα το γεγονός ότι πετύχαμε το γκολ και μεταφέραμε το άγχος στα Γιάννινα. Θα μπορούσαμε να τελειώσουμε γρήγορα το παιχνίδι όταν ο ΠΑΣ ανοίχτηκε. Σε μία κόντρα επίθεση μπορούσαμε το 0-2. Εν τέλει είναι σημαντική η νίκη, αλλά πρέπει να δώσουμε συνέχεια στο αποτέλεσμα και δεν πρέπει να χάνουμε στην έδρα μας.

Από αύριο προετοιμαζόμαστε για το επόμενο ματς. Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ και του εύχομαι καλή συνέχεια».

Για το αν κρίθηκε το ματς στο γκολ ή στο πως είχε προετοιμάσει το παιχνίδι: «Είχαμε σχεδιάσει με γρήγορους παίκτες να κάνουμε κόντρα επιθέσεις στους ανοιχτούς χώρους. Ξέραμε ότι θα λείπανε δύο ποιοτικοί παίκτες από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ξέραμε ότι αν προηγηθούμε θα μεταφέρουμε το άγχος σ' εκείνον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: