Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Μαρκόπουλος: «Όχι σε ανοικτό γήπεδο»

Μαρκόπουλος: «Όχι σε ανοικτό γήπεδο»Να μην επιτρέψουν στην Άλμπα να «τρέξει» ζήτησε από τους παίκτες του στον ΠΑΟΚ ο Σούλης Μαρκόπουλος αναφερόμενος στο παιχνίδι με τη γερμανική ομάδα για την δεύτερη αγωνιστική του Eurocup.

«Αντιμετωπίζουμε μία καλή ομάδα, που πιέζει πολύ στο γήπεδο, έχει καλούς σουτέρ, κυρίως από μακριά. Οι αμερικανοί τους παίκτες, Hobbs και Moore είναι πολύ επικίνδυνοι από μακριά, αλλά χρειάζονται προσοχή όλοι οι παίκτες και οι κοντοί, αλλά και οι ψηλοί τους. Γενικά πρόκειται για μία ομάδα που έχει δύναμη στην περιφέρεια, αλλά μπορεί να βάλει την μπάλα και στο καλάθι. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην τους δώσουμε την δυνατότητα να παίξουν σε ανοιχτό γήπεδο», τόνισε ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά», ο οποίος νωρίτερα είχε σχολιάσει για την έναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας στη διοργάνωση.

«Το Eurocup ξεκίνησε με πολύ εντυπωσιακό τρόπο και για μας, επιβεβαιώνοντας το πολύ υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης. Εχουμε μπροστά μας ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι στην Ουγγαρία, απέναντι στην Alba που παίζει για πρώτη φορά στη διοργάνωση και αυτό το γεγονός λογικά θα φέρει πολύ κόσμο στο γήπεδο. Αυτό είναι το καλύτερο για το μπάσκετ, αλλά εμείς πρέπει να μείνουμε αφοσιωμένοι στη δουλειά που έχουμε να κάνουμε στο γήπεδο», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: