Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

«Βρισκόμαστε στη μέση ενός πολέμου Μαρινάκη-Μελισσανίδη»


Την άποψη ότι η Βέροια έχει βρεθεί στη μέση ενός πολέμου του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Δημήτρη Μελισσανίδη εξέφρασε ο Γιώργος Αρβανιτίδης, χαρακτηρίζοντας «κατευθυνόμενο» τον Νίκο Γεωργέα.

«Βρισκόμαστε στη μέση ενός πολέμου Μαρινάκη-Μελισσανίδη»
Ευθεία επίθεση προς τους Νίκο Γεωργέα και Δημήτρη Καλαϊτζίδη που έχουν υποστηρίξει ότι δόθηκε εντολή από τον ίδιο να χάσει η Βέροια 3-0 στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, εξαπέλυσε ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βέροια, Γιώργος Αρβανιτίδης κατά την εκδίκαση της υπόθεσης η οποία ολοκληρώθηκε περίπου στις 17:15.

Στην κατάθεσή του ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ της Ημαθίας τόνισε ότι η Βέροια είναι στη μέση ενός πολέμου ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και Βαγγέλη Μαρινάκη ενώ χαρακτήρισε «κατευθυνόμενο» τον Νίκο Γεωργέα και «τρελό» τον προπονητή Καλαϊτζίδη, ο οποίος τον κατηγορεί διότι ήθελε να πάρει τον Άρη, την ιδιοκτησία του οποίου τελικά απέκτησε ο αδερφός του κυρίου Καλαϊτζίδη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Αρβανιτίδης:

«Σήμερα ολοφάνερα ο Γεωργέας παραδέχθηκε ότι ο Μελισσανίδης είναι πρόεδρος της ΑΕΚ. Πήγε στον ανακριτή και είπε ότι κατέβηκα εγώ και είπα στην ομάδα να χάσει 3-0. Ας έρθει εδώ ο κ. Καλαϊτζίδης να μας πει τι έγινε κοιτώντας μας στα μάτια. Ο Καλαϊτζίδης λέει στη Θεσσαλονίκη ότι δύναμη του είναι ο Μελισσανίδης. Ο Καλογέρης είναι παίκτης του Άρη, τον έχει μαζί του ο Καλαϊτζίδης.

Ας έρθει εδώ να μας πει για ποιο λόγο δεν έβαλε τους βασικούς. Έβαλε ένα παιδάκι 18 χρόνων και όχι τον Κάλτσα που τώρα παίζει στον Παναθηναϊκό. Εγώ ήθελα και θέλω να πάρω τον Άρη. Για αυτό τα κάνει αυτά ο Καλαϊτζίδης, άλλα μου απαγόρεψε ο ανακριτής να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Ο Μελισσανίδης κυνηγάει τον Μαρινάκη! Μεταξύ τους έχουν κόντρα και έχουμε βρεθεί εμείς στη μέση. Ο Γεωργέας είναι κατευθυνόμενος, με παρακαλούσε να μείνει. Γιατί δεν είπε τότε ότι στήθηκε το παιχνίδι και να μείνει η ΑΕΚ στη Super League; Ο Γεωργέας λέει ότι στήσαμε το παιχνίδι ο Μαρινάκης και εγώ.

Ο Μελισσανίδης είναι πρόεδρος της ΑΕΚ και μας λέει ο κ. Γεωργέας ότι δεν τον έχει δει ποτέ σε προπονήσεις τη στιγμή που όλοι ξέρουν ότι ο Μελισσανίδης πηγαίνει 2 και 3 φορές την εβδομάδα στις προπονήσεις της ΑΕΚ.

Δεκατέσσερα χρόνια ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο και δεν έχει κανένας να πει τίποτα για μένα. Ο Καλαϊτζίδης είχε μαζί του τον Καλογέρη και στην Κύπρο και μάλιστα ο Καλογέρης πήγε στον ανακριτή με το δικηγόρο της ΑΕΚ. Ο Καλαϊτζίδης είναι ένας τρελός.
Είχε πάει τις προάλλες στα γραφεία του Άρη και παραλίγο να χτυπήσει παίκτες. Ο αδελφός του έχει τον Άρη και δε θέλουν να πάρω τον Άρη. Ο Καλαϊτζίδης είπε στις δηλώσεις του μετά ότι παίζαμε με ομάδα επιπέδου Champions League.

Ας έρθει να μου πει ο κ. Καλαϊτζίδης αν έχω παίξει πότε στοίχημα. Ο μοναδικός που δεν ήμουν μπλεγμένος στο Κοριόπολις ήμουν εγώ. Με πνιγεί το δίκιο!

Ο κύριος αναλυτής που είναι γιατί είναι εξαφανισμένος. Εγώ τόσα χρόνια δεν τα ήξερα τα under-over. Ήμουν ο βλάκας της υπόθεσης. Δεν γίνεται να μπει κάποιος στα αποδυτήρια και να πει πάμε όλοι μαζί να χάσουμε. Αν είχαν κάτι να πουν όλοι θα μιλούσαν, αλλά δεν έχουν».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Γιώργος Λαναρής αρνήθηκε ότι έχει συμβεί το οτιδήποτε, τονίζοντας ότι «κάτι περίεργο συμβαίνει».

«Δεν έγιναν πότε αυτά τα πράγματα. Νομίζω ότι είναι κατευθυνομενα δεν μπορώ να βρω άλλο λόγο. Σε όλα τα παιχνίδια πήγαινα στα αποδυτήρια. Ψέματα λέει. Δεν ειπώθηκαν πότε όσα λέει. Δεν είχαμε κανένα θέμα με τον κ Καλαϊτζίδη.

Δίναμε οδηγίες κανονικά στο β’ ημίχρονο. Οι δύο αλλαγές έγιναν λόγω τραυματισμού. Σε εκείνον τον αγώνα πήγαμε πολύ καλά. Στο πρώτο ημίχρονο πήγαμε καλά και τους είπα ότι όσο περνάει η ώρα θα αγχωνόταν ο Ολυμπιακός. Τραβιόμαστε εδώ, έχουμε γίνει περίγελος από κατευθυνόμενες καταθέσεις.

Πιστεύω ότι αν δούμε τις καταθέσεις συνοπτικά, θα δούμε ότι κάτι περίεργο υπάρχει. Υπάρχουν καταθέσεις του Μελισσανίδη, του Κούγια... Καθυστέρησε λίγο η ομάδα να βγει, αλλά φυσιολογικά. Αν άνοιξα την πόρτα και γύρισα και να είπα "πάμε παιδιά" μπορεί και να το έκανα, αυτό δε σημαίνει ότι ξαναμπήκα μέσα.

Την επόμενη εβδομάδα Καφές και Γεωργίας έκαναν ατομικές προπονήσεις. Οι ποδοσφαιριστές συνηθίζουμε να λέμε ότι γιατροί του εαυτού μας είμαστε εμείς, δεν μπορώ να ξέρω πόσο αντέχει ο κάθε παίκτης. Δεν ήρθε κανένας πριν αρχίσει το ημίχρονο να μιλήσει στον Καλαϊτζίδη.

Ερωτηθείς για το αν ήρθε ο Καφές να μιλήσει στον κ. Καλαϊτζίδη πριν από το ημίχρονο, απάντησε: «Ναι, πήγε και του μίλησε».

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με την Επιτροπή να ενημερώνει ότι υπομνήματα μπορούν να κατατεθούν μέχρι το πρωί (10 π.μ.) της Πέμπτης, άρα απόφαση θα προκύψει από εκείνη τη μέρα και μετά. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: