Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Ιατρικές εξετάσεις και μεταγραφές στον Ατρόμητο!


Από σήμερα αρχίζει ανεπίσημα η προετοιμασία του Ατρόμητου για τη νέα σεζόν, καθώς το πρώτο από τα τρία γκρουπ ποδοσφαιριστών θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ιατρικές εξετάσεις και μεταγραφές στον Ατρόμητο
Σε ρυθμούς σεζόν 2015-2016 θα αρχίζουν να κινούνται από σήμερα στον Ατρόμητο, καθώς το πρώτο γκρουπ ποδοσφαιριστών θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Οι παίκτες που έχουν χωριστεί σε τρία γκρουπ θα περάσουν από τρία στάδια. Πρώτα θα γίνει ο ιατρικός έλεγχος, θα ακολουθήσει η μέτρηση δύναμης και θα ολοκληρώσουν με τις εργομετρικές εξετάσεις υπό τον εργοφυσιολόγο, Γιώργο Ζιώγα.

Αυτή η διαδικασία θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη, μέρα στην οποία θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη προπόνηση της σεζόν με τον καθιερωμένο αγιασμό και -λογικά- με την παρουσία του κόσμου.

Οι προπονήσεις στο αθλητικό κέντρο του Περιστερίου θα συνεχιστούν μέχρι και τις 7 Ιουλίου και στις 8 η αποστολή θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Πήλιο.

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, η απόκτηση ενός επιθετικού αποτελεί πάντα προτεραιότητα και δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να προκύψουν και εξελίξεις ενώ για τη θέση του αριστερού μπακ, πρώτος και διακαής πόθος είναι ο Κώστας Γιαννούλης, αλλά πρόκειται για μια υπόθεση που θα κριθεί σε βάθος χρόνου, καθώς αναμένεται η εισήγηση του νέου προπονητή και αν ο παίκτης θα μείνει ελεύθερος.

Ιθύνοντες της ομάδας εκφράζουν τη σιγουριά τους για την πραγματοποίηση της εν λόγω μεταγραφής, με την προϋπόθεση ότι ο αριστερός μπακ δεν θα δεσμεύεται με συμβόλαιο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: