Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Τα βρήκε με Εργοτέλη, "κλωτσάει" ο παίκτης

Ο ΠΑΟΚ έχει συζητήσει με τον Εργοτέλη και έχει ουσιαστικά συμφωνήσει να παραχωρήσει στην ομάδα τον Βασίλη Κουτσιανικούλη, από την οποία τον απέκτησε με μία σύνθετη συμφωνία, αλλά "κλωτσάει" και ο παίκτης...
Τα βρήκε με Εργοτέλη, "κλωτσάει" ο παίκτης
Αυτή προβλέπει σε γενικές γραμμές ότι ο Κουτσιανικούλης εφόσον δεχτεί, θα πάει στον Εργοτέλη, με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί το 50% των δικαιωμάτων του, ενώ θα υπάρχει και πρόβλεψη ότι θα μπορεί να τον πάρει πίσω, εφόσον στην Κρήτη καταφέρει να ανεβάσει την αξία του και στην Τούμπα αποφασίσουν ότι τον θέλουν πίσω.
Η ομάδα της Κρήτης δεν μπορεί να καλύψει το συμβόλαιο, που έχει ο Κουτσιανικούλης με τον ΠΑΟΚ, το οποίο ισχύει μέχρι το 2013 και προβλέπει αποδοχές άνω των 300.000 ευρώ το χρόνο. Τα χρήματα, που θα πάρει ο 23χρονος μεσοεπιθετικός στην Τούμπα, ο Εργοτέλης του τα προσφέρει σε τετραετές συμβόλαιο, συν την "εγγύηση" ότι θα έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής και σημαντικό ρόλο στην ομάδα του.
Η συμφωνία των ομάδων δεν μπορεί να προχωρήσει σ΄ αυτή τη φάση, καθώς ο Κουτσιανικούλης είναι κάθετα αντίθετος στο ενδεχόμενο να φύγει από τη Θεσσαλονίκη. Οι άνθρωποι του Εργοτέλη (μεταξύ των οποίων και ο Καραγεωργίου) έχουν μιλήσει μαζί του, προσπάθησαν να τον πείσουν ότι η επιστροφή στο νησί θα τον βοηθήσει για να ξαναβρεί τον εαυτό του, ωστόσο η απάντηση του ποδοσφαιριστή ήταν η ίδια. "Θέλω να με δει ο Μπόλονι".
Ο Κουτσιανικούλης θεωρεί ότι μπορεί να πείσει στο διάστημα της προετοιμασίας τον Μπόλονι ότι αξίζει μία θέση στον ΠΑΟΚ, αν και στην Τούμπα, μετά από δύο χρόνια μετριότητας, δεν φαίνεται να έχουν την ίδια άποψη. Σημαντικό ρόλο, βέβαια, στην πρόθεση του ΠΑΟΚ να τον παραχωρήσει, είναι και το γεγονός ότι για τα νέα δεδομένα, ένα συμβόλαιο άνω των 300.000 ευρώ (που στον ΠΑΟΚ με εφορία κ.λπ., κοστίζει περίπου 400.000 ευρώ), είναι μεγάλο για έναν παίκτη, που δεν θεωρείται πρώτη επιλογή.
Σε κάθε περίπτωση, στο θέμα αναμένεται να υπάρξει εξέλιξη μέσα στο Σαββατοκύριακο, καθώς και ο Εργοτέλης έχει στείλει το μήνυμα ότι θέλει να κάνει τον προγραμματισμό του και δεν μπορεί να περιμένει περισσότερο. Με δεδομένο ότι σήμερα θα ανακοινωθεί και η λίστα των παικτών, που θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία στο Άρνεμ, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο, να μην είναι σ΄ αυτήν ο Κουτσιανικούλης.
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: