Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Κούπερ: «Πρόβλημα το ηθικό»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/379d7d91c3f8f6ad404bf9421c9f3153_L.jpg?1273411462?1273411462?1273411462Τα έπτά λεπτά στο τελευταίο διάστημα του παιχνιδιού κόστισαν για τον Άρη σύμφωνα με τον Κούπερ, ο οποίος έκανε συνεχείς αναφορές στο κακό ηθικό των παικτών του. Είναι πολύ δύσκολο να εξηγήσουμε το παιχνίδι. Μπορούμε να το χωρίσουμε σε τρία σημαντικά κομμάτια. Είχαμε ένα περίεργο ηθικό. Στην αρχή του παιχνιδιού, ήταν ισορροπημένο και είχαμε ευκαιρίες. Δεχτήκαμε ένα πολύ όμορφο γκολ. Στην πραγματικότητα, μετά από το 1-2 και έχοντας παίκτη παραπάνω φάνηκε να έχουμε τον έλεγχο, αλλά είχαμε έξι-επτά καταστροφικά λεπτά. Επιστρέφω στο ηθικό γιατί δεχτήκαμε δύο ανόητες κόκκινε κάρτες. Όταν είσαι καλά δεν δέχεσαι τέτοιες κόκκινες. Επιμένω σε αυτόν τον τομέα γιατί έχουμε τρία ματς ακόμα. Δεν είμαστε τόσο οργανωμένοι. Το μόνο που μένει να κοιτάξουμε μπροστά. Αλλά δυστυχώς χάσαμε μια χρυσή ευκαιρία που είχαμε στα χέρια και δεν πήραμε στο τέλος τίποτα. Επαναλαμβάνω όμως το θέμα ήταν το ηθικό. Δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το σκορ και η ομάδα μου έδειξε πως δεν μπορεί να το πετύχει αυτό.

«Είναι περίπλοκο να δώσω εξήγηση για αυτό. Από τον πάγκο είχα την αίσθηση ότι η ομάδα μου δεν έκανε τίποτα. Είχε μεγάλο κενό. Ούτε αμυνόμασταν, ούτε επίθεση είχαμε ούτε κυκλοφορία. Και δείχναμε σα να περιμέναμε το μοιραίο. Επιμένω για το ηθικό. Είχαμε κάποια προβλήματα, χάσαμε και το Κύπελλο. Κάναμε δώρο σήμερα, είχαμε προβάδισμα και παίκτη περισσότερο και δεν μπορώ να καταλάβω πως καταφέραμε να μην το εκμεταλλευτούμε».

Ο Αράνο είχε πρόβλημα τραυματισμού και δεν μπορούσε να περπατήσει.

Όσο το δυνατόν πιο ψηλά, τόσο καλύτερα. Χρειάζεται ηρεμία και δουλειά. Έχουμε μπει σε ένα μονοπάτι που δεν αρμόζει.

Υπάρχουν πολλά προβλήματα με τραυματίες, όπως ο Βανγκέλι και ο Αράνο αλλά και με τις συνεχείς αποβολές.

Όταν μίλησα για το πληγωμένο ηθικό, είχε να κάνει με το θέμα του τελικού όπου είχαμε μεγάλη φιλοδοξία. Δεν είναι τόσο απλό να επανέλθεις. Με την αρχη των πλέι-οφ απέναντι στον Ολυμπιακό δείξαμε ότι είχαμε τα αποθέματα και φάνηκε και σε κάποια διαστήματα σήμερα. Θα πρέπει να προβληματιστώ για τις απουσίες. Θεωρώ ότι ο εγωισμός αυτών που θα μπουν θα βοηθήσει. Δεν έχουν τελειώσει τα πλέι-οφ για εμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: