Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Μουρίνιο: «Είμαι οπαδός της Ίντερ. Ελπίζω ο Ρανιέρι να νικά»

Στο όνομά του εξακολουθούν να... πίνουν νερό τόσο ο  Μοράτι όσο και οι οπαδοί της 'Ιντερ. Ο Ζοσέ Μουρίνιο ξαναβρέθηκε στο προσκήνιο για τους «νερατζούρι» με αφορμή την απόλυση Γκασπερίνι.  Ο κόσμος ζητούσε την επιστροφή του και ο Μοράτι, αν μπορούσε θα «έσπαγε» εδώ και τώρα το συμβόλαιο του Πορτογάλου με τη Ρεάλ. Κάτι τέτοιο βέβαια ήταν ανέφικτο (τουλάχιστον στη παρούσα φάση) οπότε προσέλαβε τον Κλαούντιο Ρανιέρι.
 

Επειδή όμως πολλά ακούστηκαν και ακούγονται ο Special One τοποθετήθηκε, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Μαδρίτη, επί του θέματος και μάλλον... τρέλανε περισσότερο τους τιφόζι της Ιντερ: 

«Είμαι οπαδός της Ιντερ, όχι ψευτο-οπαδός! Δεν έχω καμία δουλειά  και κανένα λόγο με το θέμα των προπονητών της ομάδας . Θέλω πάντα να νικά η ομάδα χωρίς να με ενδιαφέρει ποιος είναι ο προπονητής της. Χαίρομαι όταν νικά ως γνήσιος οπαδός της. Για τον Ρανιέρι ελπίζω να είναι τόσο ευτυχισμένος στην ομάδα όπως ήμουν εγώ.»
 
Αφού ...πόρωσε τους οπαδούς της Ιντερ,  στη συνέχεια  έσπευσε να τους προσγειώσει απότομα λέγοντας ότι «αυτή τη στιγμή, για μένα προέχει  η Ρεάλ. Είναι πάνω από όλα» 


Οσο για  το ότι η Ιντερ από τότε που έφυγε ο ίδιος, έχει αλλάξει 4 προπονητές, η απάντησή του ήταν... κλασσική απάντηση Μουρίνιο: «Είναι επειδή εγώ ήμουν κακός και κανείς δεν με έχει νοσταλγήσει!» The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: