Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Μία αγωνιστική στον ΠΑΟΚ, χωρίς κόσμο με Ολυμπιακό!!

Με πρόστιμο 15.000 ευρώ και μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, την οποία θα εκτίσει με τον Ολυμπιακό στις 16/2, τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής τον ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Άρη.

Μία αγωνιστική στον ΠΑΟΚ, χωρίς κόσμο με Ολυμπιακό
Ακριβά θα πληρώσει ο ΠΑΟΚ τη ρίψη κροτίδας στον πάγκο του Άρη (και όχι μόνο), που οδήγησε στη διακοπή του μεταξύ τους ντέρμπι για 40 λεπτά και τη συνέχιση του αγώνα μετά την εκκένωση των κερκίδων το περασμένο Σάββατο. Ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε την ΚΑΕ με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, την οποία ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα εκτίσει κόντρα στον Ολυμπιακό στις 16 Φεβρουαρίου.

Παράλληλα επιβλήθηκε στην ομάδα συνολικό πρόστιμο 15.000 ευρώ, με την οικονομική ζημία να γίνεται μεγαλύτερη από τα… διαφυγόντα έσοδα στον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά, η απόφαση του αθλητικού δικαστή αναφέρει πως επιβάλλεται στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«α) για τα επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (χρήση καπνογόνων), πρόστιμο 2.200,00¤,

β) για ρίψη αντικειμένων επικινδύνων για την σωματική ακεραιότητα παικτών διαιτητών, παραγόντων κλπ. (ρίψη κροτίδων) εντός του αγωνιστικού χώρου, ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και πρόστιμο 10.000,00¤ και

γ) για τα υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης έντασης με δυο έγγραφες προειδοποιήσεις, επίπληξη και πρόστιμο 1.400,00¤ για κάθε μια, ήτοι συνολικά δυο επιπλήξεις και πρόστιμο 2.800,00¤, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΑΡΗ της 25-1-2014
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: