Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Πρωτάρα σου λέει μετά!!

Πρωτάρα σου λέει μετά
Τι και αν βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ;

Η Μάλαγα κατάφερε να γίνει η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στους «16» από τον τρίτο όμιλο, μετά την ισοπαλία που απέσπασε με 1-1 στο «Σαν Σίρο» από την Μίλαν.

Στο άλλο ματς του τέταρτου ομίλου η Άντερλεχτ στο «Κονστάντ Βαν Ντερ Στόκ» επικράτησε 1-0 της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

ΜΙΛΑΝ- ΜΑΛΑΓΑ 1-1

Στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν και ο καλύτερος, αφού και οι δύο ομάδες έκαναν πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να δημιουργηθούν φάσεις σε καμία από τις δύο εστίες. Ωστόσο, σε μία αντεπίθεσή της η Μάλαγα κατάφερε να πάρει «κεφάλι» στο σκορ με τον Ελισέου στο 40’.

Στο δεύτερο μέρος οι «ροσονέρι» ανέβασαν την απόδοσή τους και έτσι δημιούργησαν αρκετές φάσεις μπροστά από το τέρμα του Καμπαγέρο, χωρίς όμως να μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Σε μία από αυτές ο Πάτο, ο οποίος σε όλο τον αγώνα είχε καλή απόδοση, νίκησε από κοντά τον τερματοφύλακα της Μάλαγα και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Μίλαν (Αλέγκρι): Αμπιάτι, Μπονέρα, Μεξές, Αμπάτε (6’ Ντε Σίλιο), Ντε Γιόνγκ, Εμανουέλσον, Μοντολίβο, Κονστάντ, Πάτο, Κρικτς, Ελ Σαραουί.

Μάλαγα (Πελεγκρίνι): Καμπαγέρο, Ντεμικέλις, Ουέλνγκτον, Σάντσες, Γκάμεζ, Χοακίν, Ιτούρα, Καμάτσο, Ελεσέου, Ίσκο, Σαβιόλα.


ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΖΕΝΙΤ ΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1-0

Τι και αν η Ζενίτ έχει περισσότερους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα της;

Αυτό δεν εμπόδισε τους παίκτες της Άντερλεχτ να παίξουν με δύναμη και ψυχή και να αποδείξουν για άλλη μία φορά πως στο ποδόσφαιρο δεν παίζουν μπάλα τα μπάτζετ και τα συμβόλαια.

Οι «μωβ» σε όλη τη διάρκεια του ματς ήταν εκείνοι που έλεγχαν το ρυθμό και είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρουν. Σε μία από αυτές ο Ντιεμερσί Εμποκανί, μετά από ωραία ομαδική συνεργασία, νίκησε από κοντά τον Μαλαφέεφ κάνοντας το 1-0.

Στη συνέχεια οι Ρώσοι ανέβασαν την απόδοσή τους, όμως η Άντερλεχτ είχε σωστή αμυντική λειτουργία, με αποτέλεσμα να μην απειληθούν, παρά με μακρινά σουτ των φιλοξενούμενων.

Άντερλεχτ (Φαν ντεν Μπρομ): Πρότο, Σαφάρι, Κουγατέ, Νίχτινκ, Μπίλια, Κλέσταν, Ζιλέ, Πραέ (79΄Κανού), Μπρούνο (72’ Γιανκοβένκο), Εμποκανί, Γιοβάνοβιτς.

Ζενίτ(Σπαλέτι): Μαλαφέεφ, Ανιουκόφ, Λομπάερτς (69’ Μπρούνο Άλβες), Κρισίτο, Χούμποτσαν, Μπιστρόφ (77’ Κανούνικοφ), Σεμάκ (46’ Ντάνι), Σιρόκοφ, Ντενίσοφ, Βίτσελ, Κερζάκοφ.

Η βαθμολογία μετά από τέσσερις αγωνιστικές :

1. Μάλαγα 10 (10-1)
2. Μίλαν 5 (4-4)
3. Άντερλεχτ 4 (1-4)
4. Ζενίτ 3 (2-4)

Επόμενη αγωνιστική (21/11)
Ζενίτ-Μάλαγα
Άντερλεχτ-Μίλαν



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: