Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Γρόλλιος: «Θετική η ανταπόκριση από το Μέγαρο Μαξίμου»

Ο νομικός εκπρόσωπος του Άρη στην υπόθεση του άρθρου 99 Χρήστος Γρόλλιος, πραγματοποίησε δηλώσεις στης εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» για την προσπάθεια που γίνεται ώστε να μπει ο σύλλογος στο άρθρο και να γίνει η ρύθμιση των χρεών.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την προσπάθεια που γίνεται στην Αθήνα για να μπει ο Άρης στο Άρθρο 99:
«Η ευχάριστη είδηση θα είναι όταν εκδοθεί θετική απόφαση. Γίνονται προσπάθειες από την πλευρά μας, αλλά είναι ιδιαίτερα πρόωρο να κάνουμε αναλύσεις. Δεν μου αρέσει αν κάτι δεν ολοκληρωθεί να το κρίνουμε. Υπάρχει θετική ανταπόκριση από το Μέγαρο Μαξίμου αλλά πρέπει να μπει το νερό στο αυλάκι. Γίνονται μεθοδικές προσπάθειες με τις κατάλληλες ενέργειες. Δε δημοσιεύονται όλα αλλά από κει και πέρα δεν πρέπει να μπαίνουμε σε λεπτομέρειες. Ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό να γίνει, γίνεται. Ότι είναι εφικτό πραγματοποιείται, μένει να δούμε το τελικό αποτέλεσμα. Οι προσπάθειες που κάνουμε θέλουμε να αποδώσουν καρπούς. Θα δούμε τις εξελίξεις και μετά θα μιλήσουμε.»

Για τις απεργίες των δικηγόρων:
«Υπάρχει απόφαση από την ολομέλεια διοικητικών συλλόγων. Όλοι οι δικηγόροι απέχουμε από τα καθήκοντα μας για όλη τη βδομάδα και επομένως υπάρχει πιθανότητα να αναβληθεί το δικαστήριο της Παρασκευής. Η αναβολή θα είναι σύντομη πάντως γιατί θέλουν όλοι να προχωρήσει η διαδικασία για να ξεκαθαρίσει το τοπίο να ξέρουμε που βαδίζουμε.»


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: