Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Σούμποτιτς: «Τέτοια ματς κρύβουν κινδύνους»

Μία θέση στην τετράδα διεκδικεί ο Άρης ο οποίος υποδέχεται την Τετάρτη στο Αλεξάνδρειο την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο Λευτέρης Σούμποτιτς με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ επεσήμανε το γεγονός ότι κανένας δεν πρέπει να υποτιμήσει την 'Ενωση.

«Ο αυριανός αγώνας με την ΑΕΚ σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί εύκολος. Η ΑΕΚ παλεύει για τη σωτηρία της και θα τα δώσει όλα στα εναπομείναντα παιχνίδια. Τέτοιου είδους ματς κρύβουν κινδύνους και εμείς από την πλευρά μας πρέπει να παρουσιαστούμε με την απαιτούμενη σοβαρότητα. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο ούτε να κοιτάμε τη βαθμολογική θέση του.

Οφείλουμε να αγωνιστούμε με τον ίδιο τρόπο που αγωνιστήκαμε στα τελευταία μας παιχνίδια και πάντα έχοντας ως οδηγό την καλή μας άμυνα. Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφουν οι τραυματίες μας και θα τους έχουμε στη διάθεση μας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι εκατό τοις εκατό έτοιμοι.

Έχουμε καιρό να παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους μας και αύριο είναι μια ευκαιρία να μας παρακολουθήσουν από κοντά. Θα κάνουμε τα πάντα ώστε να δουν καλό μπάσκετ και να χαρούν με τη νίκη μας».

Ο Νίκος Χατζηβρέττας είπε: «Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση και αύριο θα κάνει τα πάντα ώστε να πάρει τη νίκη. Δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε γιατί υπάρχει κίνδυνος να το πληρώσουμε, κάτι το οποίο σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις, έχουμε βελτιώσει αρκετά στοιχεία του παιχνιδιού μας και μένει να το δείξουμε μέσα στο παρκέ.

Μετά από ένα διάστημα απουσίας επιστρέφω και εγώ όπως και άλλοι συμπαίκτες μου που έμεναν εκτός λόγω τραυματισμού. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή του παιχνιδιού, να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να είμαστε πιεστικοί στην άμυνα ώστε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας. Έχουμε δείξει στα τελευταία μας ματς ένα καλό πρόσωπο και αυτό επιθυμούμε να κάνουμε και αύριο ώστε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο να μας στηρίξει».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: