Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Απίστευτη πρόταση από Κίνα σε Τουρέ!!


Απίστευτη πρόταση από Κίνα σε Τουρέ!

Η Τζιανγκσού Σουνίνγκ φέρεται έτοιμη να προσφέρει χρυσάφι στον Γιάγια Τουρέ για να μετακομίσει στην Κίνα. Δείτε την απίστευτη πρόταση.

Τα αγγλικά ΜΜΕ θεωρούν περίπου βέβαιη την αποχώρηση του Γιάγια Τουρέ από τη Μαν. Σίτι μετά την ανάληψη των ηνίων της ομάδας από τον Πεπ Γκουαρντιόλα στο τέλος της τρέχουσας περιόδου, παρότι ο Ιβοριανός φορ έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2017.

Σύμφωνα με την Telegraph, η Τζιανγκσού Σουνίνγκ ετοιμάζει μια απίστευτη προσφορά για να κάνει δικό της τον άλλοτε άσο του Ολυμπιακού. Θα του προσφέρει συμβόλαιο 40 εκατ. ευρώ ετησίως (!), με τις εβδομαδιαίες αποδοχές του στις 760.000 ευρώ, υπερδιπλάσιες δηλαδή από εκείνες που έχει τώρα στους «πολίτες» (317.000 ευρώ). Έτσι θα γίνει ο 32χρονος Τουρέ ο τρίτος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του κόσμου, πίσω μόνο από Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η ομάδα της Κίνας δεν φείδεται χρημάτων και το έδειξε αποκτώντας έναντι 28 εκατ. ευρώ τον Ραμίρες από την Τσέλσι, μεταγραφή που ήταν η δεύτερη πιο δαπανηρή παγκοσμίως στη χειμερινή περίοδο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: