Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Ενθουσιασμός για «Βίγια», ανησυχία για Μπεργκ!


Ενθουσιασμός για «Βίγια», ανησυχία για Μπεργκ

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες εντυπωσίασε από την πρώτη του προπόνηση στον Παναθηναϊκό και θέτει υποψηφιότητα ακόμη και για βασικός κόντρα στην Ξάνθη. Δύσκολα με Ατρόμητο ο Μπεργκ. Φαντάρος ο Βλαχοδήμος.

Μπορεί η μεταγραφή του Λούκας Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό να επισκιάστηκε από τον παροξυσμό για την επικείμενη επιστροφή του Σεμπαστιάν Λέτο, ωστόσο πολλοί περιμένουν από τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Ο πρώην άσος του Παναιτωλικού έκανε χθες την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα κι άφησε άφωνους τους συμπαίκτες του με την τεχνική του και την επαφή του με την μπάλα. Μάλιστα, δεδομένης και της απουσίας του Ολιβιέ Μπουμάλ (χειρουργήθηκε χθες στην κλείδα και θα επιστρέψει σε ενάμιση μήνα) είναι πολύ πιθανό ο Βιγιαφάνιες να είναι ακόμη και στην ενδεκάδα για τον αγώνα του Σαββάτου με την Ξάνθη στη Λεωφόρο.

Εκεί, πάντως, δεν θα αγωνιστεί σίγουρα ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός φορ εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στο δικέφαλο, κάτι που προκαλεί έντονη ανησυχία, εν όψει και του κρίσιμου επαναληπτικού προημιτελικού Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την επόμενη εβδομάδα.

Για τον αγώνα του Σαββάτου δεν θα είναι διαθέσιμοι ούτε οι Ράσμους Τελάντερ, Σέρχιο Σάντσεθ (τραυματίες) και Γιώργος Κουτρουμπής (τιμωρημένος), ωστόσο το πιθανότερο είναι να μην επαναλάβει το πείραμα με τον Μάικλ Εσιέν στόπερ ο Αντρέα Στραματσόνι. Επικρατέστερο σενάριο είναι ο Ροντρίγκο Μολέδο να ριχτεί κατευθείαν στα βαθιά και να αποτελέσει τον παρτενέρ του Στάθη Ταυλαρίδη στα μετόπισθεν. Αν πάντως επαναληφθεί το εγχείρημα με τον Γκανέζο μέσο σε ρόλο κεντρικού αμυντικού, τότε έχει πολλές πιθανότητες να παίξει από την αρχή ο Λούκας Εβαντζελίστα, που επίσης έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

Υποψηφιότητα να βρίσκεται τουλάχιστον στην αποστολή του αγώνα με τη Skoda Ξάνθη θέτει και ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος. Σύμφωνα, πάντως, με τη Live Sport ο πρώην άσος του Ολυμπιακού δεν κατάφερε να εξασφαλίσει αναβολή και θα πρέπει το Μάρτιο να παρουσιαστεί για τη στρατιωτική του θητεία, χωρίς αυτό όμως να επηρεάζει τη συμμετοχή του στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.

*Ο Χρήστος Μπούρμπος είναι πολύ πιθανό ακόμη και μέσα στη μέρα να λύσει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό και να υπογράψει στον Άρη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: