Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

«Να έχουμε αίσθηση της διαφοράς Ελλάδας και Αγγλίας»

Σε καμία ερώτηση που αφορούσε στην απομάκρυνση του Κώστα Κατσουράνη από τον Παναθηναϊκό δεν δέχθηκε να απαντήσει ο Ζεσουάλδο Φερρέιρα στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Τότεναμ για το Europa League.

"Είχαμε πει ότι για το θέμα αυτό δεν θα δεχτούμε ερωτήσεις. Παρόλα αυτά, θα σας απαντήσω. Όπως γνωρίζετε ο Κατσουράνης ήταν εκτός ομάδος γιατί είναι τιμωρημένος από το ματς με τα Γιάννινα. Με τον Λεβαδειακό δεν έπαιξε γιατί είχε τιμωρία από πέρυσι. Έλειψε στα 5 από τα 10 ματς " αρκέστηκε να πει ο προπονητής των "πρασίνων" στις ερωτήσεις για τον πρώην πλέον μέσο του "τριφυλλιού" .

Ενώ για το παιχνίδι κόντρα στην Τότεναμ, ο ίδιος υπογράμμισε: "Να ξεκαθαρίσουμε δύο θέματα. Πρέπει να έχουμε συναίσθηση της διαφοράς Ελλάδας και Αγγλίας και να ξέρουμε πως είναι η Τότεναμ σήμερα και πως ο Παναθηναϊκός. Οι ομάδες δεν έχουν πάντα αγωνιστικά σύνολα ανάλογα της ιστορίας και του μεγέθους τους. Η Τότεναμ είμαι μία ομάδα μεγάλη και φορμαρισμένη. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα μεγάλη που αντιμετωπίζει προβλήματα. Εμείς καταβάλλουμε προσπάθειες, είναι σημαντικό που αγωνιζόμαστε στην Ευρώπη και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Δεν φοβάμαι τη Τότεναμ, τη σέβομαι, όπως και κάθε αντίπαλο μας στις εγχώριες και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις".



πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: