Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Τσέλσι τεσσάρων αστέρων!!

Τσέλσι τεσσάρων αστέρων
Κάνοντας ένα εκπληκτικό παιχνίδι, η Τσέλσι επικράτησε με 4-0 στην Δανία της Νόρτζελάντ φτάνοντας τους 4 βαθμούς σε δύο παιχνίδια στον πέμπτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μάτα. Μεγάλο ποδόσφαιρο κι από την Σαχτάρ στο άλλο ματς που έφτασε κι αυτή τους 4 βαθμούς αφού ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Γιουβέντους στο Τορίνο, αφήνοντας την «Μεγάλη Κυριά» στους 2.

5ος όμιλος

Νόρτζελαντ-Τσέλσι 0-4
(34', 82' Μάτα, 80' Νταβίντ Λουίζ, 89' Ραμίρες)

Γιουβέντους-Σαχτάρ 1-1
(25' Μπονούτσι - 23' Τεξέιρα)

Άνετα η Τσέλσι…

Ότι ήθελε έκανε η Τσέλσι στην Δανία. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάτα που πέτυχε δύο γκολ, οι Άγγλοι πήραν όσο εύκολα δείχνει το τελικό 0-4 το τρίποντο, ανεβαίνοντας στην κορυφή του ομίλου. Το σκορ άνοιξε ο Ισπανός στο 34’ και μέχρι το 80 που ο Λουίς με εκπληκτικό φάουλ έκανε το 0-2, η ομάδα του Ντι Ματέο έπαιζε χωρίς αντίπαλο. Μετά το δεύτερο γκολ, έφυγε και το άγχος των μετόπισθεν και ο Μάτα στο 82’ έκανε το 3-0 για να κλείσει το σκορ ο Ραμίρες στο 89’.

Νόρτζελαντ (Κάσπε Χιούλαμαντ): Χάνσεν, Οκόρε, Μτιλίγκα, Πάρκχαστ, Ρουνιέ, Αντού, Στόκχολμ, Λόρενσεν, Μπεκμπαν, Νορντσταρντ, Τζο

Τσέλσι (Ρομπέρτο Ντι Ματέο): Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κόουλ, Λουίζ, Κέιχιλ, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Τόρες, Όσκαρ, Μόουζες


Άλλος το όνομα, άλλος τη χάρη…

Μπορεί η Γιουβέντους να ήταν το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης με την Σαχτάρ και λόγω ονόματος και λόγω έδρας, αλλά η Σαχτάρ ήταν αυτή που εντυπωσίασε. Οι Ουκρανοί μπήκαν πολύ δυνατά χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες στην αρχή του αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν στο 23’ με τον Ντεξέιρα. Βέβαια η χαρά τους δεν κράτησε πολύ αφού ο Μπονούτσι ισοφάρισε άμεσα, στο 25’ με ένα πολύ δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή από την κόρνερ-πάσα του Πίρλο.

Σημείο, στο οποίο όλοι σκέφτηκαν πως η «Μεγάλη Κυρία» θα αναλάβει τα ηνία του αγώνα. Η μπάλα για όλο το υπόλοιπο ματς πήγαινε πάνω-κάτω αλλά οι Ουκρανοί εκτός από καλύτεροι είχαν και τις μεγάλες ευκαιρίες, ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα. Παρόλα αυτά, πήραν την ισοπαλία και έμειναν στην κορυφή του ομίλου μαζί με την Τσέλσι στους 4 βαθμούς αφήνοντας την «Γιούβε» στους 2.

Βαθμολογία (2 αγώνες)

Τσέλσι 4 (6-2)
Σαχτάρ 4 (3-1)
Γιουβέντους 2 (3-3)
Νόρτζελαντ 0 (0-6)



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: