Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Με την κούραση τα «έβαλε» ο Καρέρα!!

Με την κούραση τα «έβαλε» ο Καρέρα
Δυσαρεστημένος αλλά όχι απογοητευμένος παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα της Γιουβέντους με τη Σαχτάρ ο βοηθός του Αντόνιο Κόντε, Μάσιμο Καρέρα. Ο αντικαταστάτης του πρώτου προπονητή των «μπιανκονέρι» απέδωσε την ισοπαλία με 1-1 στην κούραση, αλλά και στην ποιότητα των Ουκρανών.

Το ευρωπαϊκό ντεμπούτο της Γιουβέντους στο νέο της στάδιο δεν ήταν αυτό που ήλπιζαν οι παίκτες και οι οπαδοί της «Μεγάλης Κυρίας». Οι Ουκρανοί της Σαχτάρ παίζοντας κατά διαστήματα καλύτερα από την ιταλική ομάδα, απέσπασαν ισοπαλία με 1-1, χάνοντας, μάλιστα, την ευκαιρία στο τέλος να πάρουν το «τρίποντο», έχοντας δοκάρι σε σουτ του Γουίλιαν.

Το αποτέλεσμα αυτό δεν άρεσε στον Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα παραδέχτηκε πως η ομάδα του παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών. «Μπήκαμε στο γήπεδο φοβισμένοι. Ξέραμε πως η Σαχτάρ είναι μια δυνατή ομάδα, αλλά δεν καταφέραμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας από την αρχή. Οι αντίπαλοί μας ήταν καλύτεροι στα πρώτα λεπτά και το γκολ που πέτυχαν ήταν η λογική συνέπεια της εικόνας του ματς. Ευτυχώς καταφέραμε να ισοφαρίσουμε γρήγορα και μετά φάνηκε να ανεβαίνουμε κάπως», ήταν τα πρώτα λόγια του Καρέρα.

Μετά την ισοφάριση η «Γιούβε» είχε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν επέβαλε ποτέ το παιχνίδι της. «Είναι αλήθεια πως θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλο γκολ, τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό, όμως, που είδα ήταν πως οι παίκτες μας δεν είχαν την απαραίτητη φρεσκάδα. Η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια ήταν εμφανής. Ξέρουμε πως φέτος θα είναι κάπως έτσι η χρονιά. Δεν θα έχουμε πολύ χρόνο για να ξεκουραστούμε και να προετοιμάσουμε το επόμενο παιχνίδι», τόνισε ο παλαίμαχος αμυντικός.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ποια είναι η εικόνα του ομίλου; «Από την αρχή γνωρίζαμε πως είναι τρεις οι ομάδες που θα παλέψουν για την πρόκριση. Τα ματς με τη Νόρζελαντ είναι σημαντικά. Θα μας δείξουν αν έχουμε ελπίδες να είμαστε εμείς η μία από τις ομάδες που θα προκριθούν στους 16», απάντησε ο Μάσιμο Καρέρα.



πηγή: sport-fm.gr
 



Δεν υπάρχουν σχόλια: