Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Θέλουν Ιβανσιτς στα Γιάννινα!

Θέλουν Ιβανσιτς στα Γιάννινα! ivansits.jpgΜετά τον Αντώνη Πετρόπουλο στον ΠΑΣ Γιάννινα «χτύπησαν» την πόρτα του Παναθηναϊκού και για έναν ακόμη παίκτη των «πρασίνων», τον Αντρέας Ιβανσιτς!


Βεβαίως το ενδεχόμενο να γίνει μία τέτοια μεταγραφή (ή για να ακριβολογούμε ένας τέτοιος «δανεισμός») φαντάζει πάρα πολύ δύσκολο, αφού και ο Αυστριακός δεν... ψήνεται να συνεχίσει σε ομάδα μικρότερου επιπέδου από τον Παναθηναϊκό και δεν θα συναινέσει σε μία τέτοια μετακίνηση.

Από εκεί και πέρα, οι οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα κάνουν την ύστατη προσπάθεια για να «ντύσουν» στα «κυανόλευκα» τον Μπρούνο Τσιρίλο, γνωρίζοντας ότι τα πράγματα έχουν πλέον δυσκολέψει γι' αυτούς μετά και την προσέγγιση που έγινε από την πλευρά του παίκτη στον ΠΑΟΚ.

Ο Ιταλός στόπερ αναμένεται στην Ελλάδα στα μέσα της επόμενης εβδομάδας (ευελπιστώντας ότι θα έχει λύσει το συμβόλαιό του με τη Ρετζίνα) προκειμένου να κάνει την τελική κουβέντα και με τον ΠΑΣ. Εκεί λοιπόν θα διαφανεί αν ο παίκτης θα αλλάξει... ρότα προς Ήπειρο μεριά ή οι Γιαννιώτες θα στραφούν πλέον σε άλλες περιπτώσεις. Από εκεί και πέρα, αλλαγή δεδομένων προέκυψε στην υπόθεση του Ιβιτσα Μαϊστόροβιτς, ο οποίος αν και βρέθηκε κοντά στη Μόναχο 1860 αποφάσισε να -παει τελικά στον ΠΑΣ, αφού έκρινε ότι η πρότασή του τον συνέφερε περισσότερο. Ο Κροάτης στόπερ αναμένεται στα Γιάννινα μέχρι το Σάββατο για να υπογράψει.

Για το αριστερό άκρο της άμυνας πλην του Κανακούδη «παίζει» και το όνομα του Φίλιππου Δάρλα από τον Παναθηναϊκό, τον οποίο οι «πράσινοι» δίνουν ως «δανεικό». Τέλος, χθες ακούστηκε ότι θα γίνει κίνηση από πλευράς ΠΑΣ για τον Κρίστι Βανγκελί που μένει ελεύθερος από τον Άρη, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και για τον 18χρονο Λευτέρη Βάτση της Παναχαϊκής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: