Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Τελειώνει του Όγιος!!

Σε διαρκή επαφή βρίσκονται οι άνθρωποι του ΟΦΗ με εκείνους της Εστουδιάντες, προκειμένου να τελειώσει η μεταγραφή του Μάικλ Όγιος με την τελική έκβαση της υπόθεσης να αναμένεται εντός της ημέρας.

Τελειώνει του Όγιος
Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον ΟΦΗ και την Εστουδιάντες, προκειμένου να οριστικοποιηθεί ο δανεισμός του Μάικλ Όγιος στους Κρητικούς για την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο, οι άνθρωποι του συλλόγου της Αργεντινής συνεχώς αλλάζουν θέσεις και απαιτήσεις, με αποτέλεσμα να κάνουν δύσκολη την… ζωή των Κρητικών, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι μπορούν, ώστε να πάρουν τον νεαρό μεσοεπιθετικό.

Παρόλα αυτά οι διοικούντες την κρητική ΠΑΕ δεν πρόκειται να ξεπεράσουν το οικονομικό «ταβάνι» που έχουν θέσει από την αρχή της καλοκαιρινής περιόδου, ενώ για το αν θα λήξει θετικά ή όχι η μεταγραφή του Όγιος στον ΟΦΗ θα γίνει γνωστό απόψε.

Παράλληλα, το μεσημέρι της Κυριακής (7/7) θα πατήσει το πόδι του στο Ηράκλειο και ο Ντάνι Φερνάντες, ο οποίος θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ για το τυπικό μέρος της μεταγραφής του στους «μελανόλευκους». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: