Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

"Ήρθα να διεκδικήσω θέση στην 11άδα"

Αποφασισμένος να διεκδικήσει θέση στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Γιώργος Κατσικάς που πριν λίγο μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου στη Νέα Μεσήμβρια.
"Ήρθα να διεκδικήσω θέση στην 11άδα"
Αρχικά ο Κατσικάς ανέφερε: «Είναι μεγάλη μου τιμή που θα παίξω στον ΠΑΟΚ. Γνωρίζω καλά σε πιο σύλλογο ήρθα και πιστεύω να έχουμε την καλύτερη χρονιά. Πάνω απ’ όλα με υγεία και δύναμη για όλους».
Χωρίς να ρωτηθεί ο Κατσικάς προσέθεσε: «Θέλω να τονίσω ότι ήρθα να διεκδικήσω θέση στην ενδεκάδα της ομάδας. Εκεί υπάρχουν καλοί παίκτες και μακάρι να έχουμε σωστό ανταγωνισμό αλλά και συναγωνισμό».
Για το αν μίλησε με άλλους νεαρούς του ΠΑΟΚ πριν πάρει την απόφασή του, ανέφερε: «Σίγουρα μίλησα με τον Γιάννου που ήρθε νωρίτερα και με κατατόπισε».
Όσον αφορά την ετοιμότητά του, σχολίασε: «Έρχομαι από τραυματισμό και από επέμβαση πριν από οκτώ μήνες. Σίγουρα είναι δύσκολο να προσαρμοστώ στη νέα κατάσταση, αλλά δεν θα πάψω να προσπαθώ για να με εμπιστευτεί προπονητής».
Σε ερώτηση για την παρουσία του στην Τούμπα ως παίκτης του ΠΑΟΚ αφού είχε έρθει και σαν αντίπαλος, ανέφερε: «Έχω έρθει και σαν αντίπαλος. Πιστεύω ότι στην καριέρα μου θα συνεχίσω και σε άλλες ομάδες έτσι ώστε να ξαναέρθω στην Τούμπα».
Για τον στόχο στην ομάδα τόνισε: «Να έχουμε υγεία και δύναμη και να άμε όσο πιο ψηλά γίνεται».
Στο μήνυμά του για τον κόσμο όσον αφορά και τους νέους σχολίασε: «Πρέπει όλοι να δείξουν υπομονή για τους νέους που τώρα αρχίζουν την προσπάθειά τους».
Τέλος αναφέρθηκε και στον Ηρακλή που άφησε πίσω του: «Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση στο σωματείο απ’ όπου πέρασαν άτομα που μόνο καλό δεν έκαναν. Ελπίζω ο Ηρακλής να σηκώσει κεφάλι και να διεκδικήσει αυτό που μπορεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: