Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

«Έχει πρόβλημα στα μάτια ο Κοστάντσο;»

Ιδιαίτερα «καυστικός» ήταν ο Νίκος Σαργκάνης με τον Φράνκο Κοστάντσο, μέχρι που αναρωτήθηκε αν πρέπει να πάει σε γιατρό να κοιτάξει τα μάτια του. Επίσης μίλησε για τον ΠΑΟΚ, τον Καπίνο και τον Λέτο.
«Έχει πρόβλημα στα μάτια ο Κοστάντσο;»
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο NOVAΣΠΟΡ FM 94.6

-Το παιχνίδι που ξεχώρισε:
«Δεν μπορώ να πω ότι είδα ένα παιχνίδι που με μάγεψε. Το ματς του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ δεν ήταν κακό. Από πλευράς, ΟΦΗ, το πάλεψε πολύ. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη πλευρά έβαλε κάτω την μπάλα και έπαιξε ωραία. Εμένα μου άρεσε. Αυτός ο προπονητής έχει αλλάξει την εικόνα του ΠΑΟΚ»

-Για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού:
«Αν εξαιρέσεις τον Λέτο που έχει μεγάλο ταλέντο, από εκεί και πέρα δεν μου έδειξε τίποτα».

-Για τον Καπίνο:
«Είναι ένα καλό ταλέντο. Βέβαια, έχει μάθει κάποια πραγματάκια λάθος. Το ένα από τα δύο γκολ που δέχθηκε θα μπορούσε να το έχει αποφύγει, αν είχε χρησιμοποιήσει το άλλο χέρι. Είναι μικρός όμως. Είναι σοβαρό παιδί, έχει ταλέντο αλλά θέλει πολλή δουλειά. Ένας τερματοφύλακας που παίζει στον Παναθηναϊκό υποχρεούται να είναι έτοιμος, όποια κι αν είναι η ηλικία του. Είναι καλό ταλέντο. Έχει χαρακτήρα τερματοφύλακα.
Χάρηκα πάρα πολύ που τόλμησε μια ομάδα να χρησιμοποιήσει έναν τερματοφύλακα τόσο μικρό σε ηλικία. Αν του δώσουν κι άλλες ευκαιρίες και τον στηρίξουν ακόμη και σε λάθη τότε ο ΠΑΟ θα κερδίσει άλλον έναν τερματοφύλακα».

-Για τον Κοστάντσο…
«Δεν είναι ότι το γκολ που δέχθηκε ήταν χαζό ή πιανόταν εύκολα. Το γκολ ήταν πολύ ωραίο σε εκτέλεση. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι πάλι δεν είχε καμία αντίδραση. Μήπως πρέπει να κοιτάξει κάτι άλλο… Δεν ξέρω, δεν θέλω να γίνω και… Μήπως έχει πρόβλημα στα μάτια του. Γιατί όσα γκολ και να έχουν συζητήσει είναι ότι δεν αντέδρασε. Δεν κινήθηκε καθόλου προς την μπάλα. Δεν είναι κακός τερματοφύλακας. Η αντίληψή όμως που έχει δεν είναι καλή».

-Για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και πως πρέπει να είναι κόντρα στην Ντόρτμουντ:
«Δεν ήταν όπως τον περίμενα. Δεν νομίζω να παρουσιαστεί έτσι, γιατί τότε θα έχει μεγάλα προβλήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: