Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Βελτιώνεται, αργά και σταθερά!!

Το τελικό 1-1 του Αρη στο Παγκρήτιο, σαφώς και δεν μπορεί να χαρακτηριστεί θετικό αποτέλεσμα για τους Θεσσαλονικείς, ειδικά έτσι όπως διαμορφώθηκε αυτό το σκορ. Γράφει ο Παναγιώτης Στεφάνου.
Βελτιώνεται, αργά και σταθερά
Ο Αρης μετά την αρνητική συγκομιδή των πρώτων αγώνων, ήθελε να κερδίσει τον Εργοτέλη, προκειμένου να αναγεννηθεί αγωνιστικά, βαθμολογικά και ψυχολογικά.
Εξαιτίας μιας ολιγωρίας κάποιων δευτερολέπτων, δεν τα κατάφερε, φεύγοντας μόνο με τον ένα βαθμό στο σακούλι. Σαφώς το τελικό συμπέρασμα δεν μπορεί να είναι θετικό και υπ΄ αυτή την έννοια ο Αρης απέτυχε και στο Ηράκλειο.
Υπάρχει όμως και η δεύτερη ανάγνωση. Ή αν προτιμάτε η άλλη όψη του νομίσματος. Κόντρα στους Κρητικούς, οΑρης παρουσίασε ένα διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο, έδειξε σημάδια ανάκαμψης και άφησε σοβαρές υποσχέσεις για το μέλλον.
Το άμεσο μέλλον! Αυτός οΑρης του Παγκρήτιου, δεν είχε καμιά σχέση με τον Αρητων «Ζωσιμάδων», τον Αρη του 0-1 από τον Ατρόμητο, του 0-0 με την Ξάνθη. Ηταν ένας Αρης καλύτερα δουλεμένος, ανανεωμένος σε πρόσωπα, περισσότερο συνειδητοποιημένος.
Ενας Αρηςμε αγωνιστικό μπούσουλα! Και από τη στιγμή που δεν μπορεί να κρατήσει το νικηφόρο αποτέλεσμα, ελέω αδικαιολόγητης ολιγωρίας, κρατά τα παραπάνω χρήσιμα συμπεράσματα και προχωρά.
Η επιστροφή των απόντων και ειδικά των Τσέζαρεκ καιΣολτάνι θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ομάδα και θα της δώσει μεγαλύτερη ώθηση. Η δουλειά του Τσιώληαποδίδει καρπούς και σε συνδυασμό με την είσοδο κάποιων παικτών με δεδομένη αγωνιστική αξία, όπως οΒράνιες και ο Γκαρσία θα βοηθήσουν τους κιτρίνους να βρουν οριστικά το δρόμο τους.
Το σίγουρο είναι πως ακόμη δεν έχει χαθεί τίποτα και πως το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά του. Κανείς δεν κατέκτησε τον τίτλο μετά από τέσσερις μόλις αγώνες, όπως και κανείς δεν τον έχασε στο ίδιο διάστημα.
Ο Αρης, λοιπόν, οφείλει να κρατήσει τα καλά και να συνεχίσει. Το θετικό είναι πως η ομάδα βελτιώνεται έστω κι αργά. Βελτιώνεται όμως με σταθερό και σίγουρο βήμα κάτι το οποίο απεδείχθη περίτρανα στο Παγκρήτιο.
Υ.Γ: Η επόμενη μέρα γράφει ΠΑΟΚ.
Πηγή: novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: