Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

«Η πιο εχθρική ατμόσφαιρα που έχω ζήσει»

Για εχθρική ατμόσφαιρα (!) έκανε λόγο ο προπονητής των ΗΠΑ, Σον Μίλερ, στον αγώνα της ομάδας του με την Εθνική Εφήβων για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου U19.

«Η πιο εχθρική ατμόσφαιρα που έχω ζήσει»
Εχθρική χαρακτήρισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των ΗΠΑ, Σον Μίλερ, την ατμόσφαιρα στον ημιτελικό με την Ελλάδα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων. Παρότι πέρα από κάποιες αποδοκιμασίες δεν συνέβη το παραμικρό, ο Αμερικανός προπονητής δήλωσε πως δεν έχει ξαναβιώσει κάτι τέτοιο στην καριέρα του. Προφανώς επειδή δεν έχει… βγει πολύ από τις ΗΠΑ.

Αποστολή στο Ηράκλειο, Χρήστος Ρομπόλης

«Ήταν η πιο εχθρική ατμόσφαιρα που έχω βιώσει στην καριέρα μου και-πιστέψτε με-έχω παίξει σε πολλά αντίπαλα γήπεδα. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου που παρά το νεαρό της ηλικίας τους κρατήθηκαν μπροστά στο σκορ και βρήκαν τον τρόπο να πάρουν τη νίκη», τόνισε ο Σον Μίλερ και για τον τελικό είπε: «Η Κροατία είναι ψηλή και δυνατή ομάδα και θα μας δυσκολέψουν. Τους σεβόμαστε πολύ, τους έχουμε αντιμετωπίσει και θα είμαστε έτοιμοι. Ακόμη δεν έχουμε κατακτήσει τον τίτλο, απλώς φτάσαμε στο σημείο να τον διεκδικούμε».

Ο Τζέιλεν Μπράνσον που ηγήθηκε των ΗΠΑ συμφώνησε με τον προπονητή του: «Ήταν από τις ομορφότερες εμπειρίες της ζωής μου. Ήταν η πιο καυτή ατμόσφαιρα που έχω παίξει ποτέ. Παρότι φορούσαμε τα λευκά, ήταν ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Δεν παίξαμε σπουδαίο μπάσκετ, σίγουρα μπορούμε και καλύτερα, αλλά ήταν μια μεγάλη νίκη».

Ο Τζέισον Τέιτουμ είπε με τη σειρά του: «Ήταν ένα τρελό παιχνίδι, στην πιο έντονη ατμόσφαιρα που έχουμε παίξει ποτέ. Ξέραμε ότι θα ήταν τρελό. Είχαμε 10.000 κόσμο απέναντί μας και παίζαμε εκτός έδρας, αλλά όλοι θυσιάστηκαν για το καλό της ομάδας. Τα δώσαμε όλα και χαίρομαι που πήραμε τη νίκη». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: