Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Μιχαλήτσος ως το τέλος της σεζόν!

Με τον Γιάννη Μιχαλήτσο ως το τέλος της σεζόν θα πορευτεί στον πάγκο ο Άρης, όπως αποφάσισε το ΔΣ της ΠΑΕ μετά τη βραδινή του συνεδρίαση.

Μιχαλήτσος ως το τέλος της σεζόν
Στον Γιάννη Μιχαλήτσο εμπιστεύτηκε η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης τα ηνία της ομάδας. Απόφαση του ΔΣ που συνεδρίασε είναι να πορευτεί με τον εν λόγω προπονητή στον πάγκο ως το τέλος της περιόδου κι έτσι θα ξεκινήσει την πέμπτη (!) θητεία του στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος προτιμήθηκε τόσο επειδή γνωρίζει άριστα το υλικό της ομάδας (άλλωστε συμμετείχε και στο μεταγραφικό σχεδιασμό), ενώ παράλληλα είναι πολύ πιο οικονομική λύση από τις υπόλοιπες που εξετάστηκαν. Η διοίκηση είχε μία διερευνητική επαφή με τον Τάκη Λεμονή, ο οποίος εμφανίστηκε διστακτικός λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.

Ήδη ο… νέος προπονητής του Άρη είχε τα ηνία της ομάδας στην προπόνηση της Τετάρτης, ενώ το μεσημέρι της Πέμπτης θα παρουσιαστεί επίσημα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και μετά από την σχετική εισήγηση της διεύθυνσης αγωνιστικού ο Γιάννης Μιχαλήτσος θα είναι ο προπονητής της ομάδας μας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013.

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος θα βρίσκεται σε άμεση και διαρκή συνεργασία με το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Άγγελο Σπυρίδωνα.

Η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή από την διοίκηση θα γίνει αύριο, Πέμπτη, στις 14:30 στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: