Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Στα πράσινα ο Κούιπερ, θέλει και Μπόιντ!

Ο αριστερός μπακ της Τβέντε, Νίκι Κούιπερ, είναι κοντά στο να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όπως μετέδωσε πρώτος ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και… φορτσάρει για το «μπαμ» με τον Μπόιντ!

Στα πράσινα ο Κούιπερ, θέλει και Μπόιντ!
Ο Κουίπερ, στα 23 του, θα αντικαταστήσει τον Νίκο Σπυρόπουλο, που αποχώρησε για την Κιέβο Βερόνα. Ο Ολλανδός μπακ θα παραχωρηθεί στο «τριφύλλι» με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της «SportDay» στο φύλλο της Πέμπτης (31/1).

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κάνει δικό του τον Κρις Μπόιντ. Ο Σκοτσέζος φορ, για τον οποίο σας είχαμε γράψει πριν από λίγες μέρες ότι είναι στη μεταγραφική λίστα της ομάδας, είναι το φαβορί για να υπογράψει στο «τριφύλλι» και να βοηθήσει στο σκοράρισμα.

Ο 29χρονος επιθετικος, με πολύ καλή καριέρα στη Ρέιντζερς (143 συμμετοχές, 101 γκολ) ίσως αποτελέσει την επόμενη μεταγραφική κίνηση του «τριφυλλιού». Αναμφισβήτητα, αν ο Μπόιντ φορέσει την πράσινη φανέλα, θα πρόκειται για μια εξαιρετική κίνηση από πλευράς «τριφυλλιού», μια και μιλάμε για επιθετικό με έφεση στο σκοράρισμα, δυνατό στο παιχνίδι και αρκετά καλό όνομα για τα δεδομένα της εποχής.

Οι άνθρωποι της ομάδας… παλεύουν για να τον αποκτήσουν και να προλάβουν την προθεσμία. Θυμίζουμε ότι οποιαδήποτε μεταγραφή, μπορεί να γίνει μέχρι τις οκτώ το βράδυ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: