Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Super deal με Γκέι, Καλντερόν και Πρινς!

Μεγάλη ανταλλαγή που περιλαμβάνει τρεις ομάδες και μεγάλα ονόματα όπως οι Ρούντι Γκέι, Χοσέ Καλντερόν και Ταϊσόν Πρινς έγινε στο ΝΒΑ.

Super deal με Γκέι, Καλντερόν και Πρινς
Σε κατ’ αρχήν συμφωνία για την απόκτηση του Ρούντι Γκέι από τους Γκρίζλις ήρθαν οι Ράπτορς δίνοντας ως αντάλλαγμα τους Χοσέ Καλντερόν και Εντ Ντέιβις. Μάλιστα ο Ισπανός γκαρντ φημολογείται πως δεν θα παραμείνει στο Μέμφις, αλλά θα μετακομίσει στους Πίστονς, που θα δώσουν στις «αρκούδες» τον Ταϊσόν Πρινς και τον Όστιν Ντέι.

Οι Γκρίζλις επιθυμούν να ξεφορτωθούν το βαρύ συμβόλαιο του Γκέι. Ο 26χρονος Αμερικανός φόργουορντ έχει φέτος 17,2 πόντους, 5,9 ριμπάουντ, 2,6 ασίστ και 1,3 κλεψίματα κατά μέσο όρο.

Ο 31χρονος Καλντερόν έχει με τη σειρά του την τρέχουσα σεζόν 11,1 πόντους, 7,4 ασίστ και 2,4 ριμπάουντ ανά αγώνα, ενώ αντίστοιχα ο 23χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ, Έντ Ντέιβις, έχει 9,7 πόντους, 6,7 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ.

Ο 33χρονος φόργουορντ Ταϊσόν Πρινς έχει περάσει και τα έντεκα χρόνια της καριέρας του στους Πίστονς, με τους οποίους κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2004. Φέτος έχει 11,8 πόντους και 4,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: