Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Ανακοίνωσε και «Τάι» ο Ηρακλής!

Η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού ήταν κάτι που ζήτησε ο Γιάννης Χατζηνικολάου και οι "κυανόλευκοι" προχώρησαν στην ανακοίνωση τριών ποδοσφαιριστών. Πέραν των Παληγεώργου και Ουκάρ, ανακοίνωσαν τη συμφωνία με τον 25χρονο Βραζιλιάνο "Τάι" (Τάιναν Ιμπέρε Λινάρες Βέλκερ).

Ο Λατινοαμερικάνος βρέθηκε από το πρωί στη Θεσσαλονίκη και στα γραφεία της ΠΑΕ στη Μίκρα, έχοντας τις τελικές επαφές με τη διοίκηση, προκειμένου να επισημοποιηθεί η ένταξή του στην ομάδα. Ακολούθησε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, τις οποίες πέρασε επιτυχώς και αποτελεί επισήμως ποδοσφαιριστή της ομάδας. Ο "Τάι" έρχεται να καλύψει μεσοεπιθετικά τη δεξιά πτέρυγα του Ηρακλή, καθώς κυρίως εκεί έχει αγωνιστεί στο παρελθόν.

"Ανυπομονώ..."

Στη σχετική ανακοίνωσή της η ΠΑΕ επισήμαινε: "Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Taianan Imbere Linhares Welker.

Ο Taianan Imbere Linhares Welker είναι 25 χρονών και έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας U20 9 φορές. Οι προηγούμενες ομάδες του Taianan είναι η Maccabi Netanya (2006-2008), η CSKA Sofia (2008), η Espanyol (2009), η Puertollano (2010), η Parana Clube (2011) και φέτος ξεκίνησε στο πρωτάθλημα της Αυστρίας στην ομάδα της SV Scholz Grodig", περιγράφοντας το βιογραφικό του "Τάι".

Μετά από την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Βραζιλιάνος με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τόνισε: "Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και θα κάνω τα πάντα να βοηθήσω και εγώ την προσπάθεια όλων να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου. Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον ΗΡΑΚΛΗ και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε".



 


Δεν υπάρχουν σχόλια: