Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Τικπασάνογλου: «Ο Μιχαλήτσος είναι ο πλέον κατάλληλος»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Άρης, κ. Κώστας Τικπασάνογλου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου αναφέρθηκε στην πρόσληψη του Γιάννη Μιχαλήτσου ως το τέλος της χρονιάς, στην παραίτηση Αλκαράθ αλλά και στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την πρόσληψη του Γιάννη Μιχαλήτσου ως το τέλος της σεζόν:
«Ο Γιάννης ο Μιχαλήτσος, από τη στιγμή που ανέλαβε το νέο διοικητικό συμβούλιο ήταν πολύ κοντά μας. Αναλάβαμε στη μέση της χρονιάς με πολλά προβλήματα, αγωνιστικά και οικονομικά, και ήταν δίπλα μας για να μας βοηθήσει στον αγωνιστικό τομέα. Καταλαβαίνετε πως έχει απόλυτη γνώση του ρόστερ της ομάδας, των δυνατών και των αδύνατων σημείων, ξέρει τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας στην ομάδα και αυτοί ήταν οι λόγοι που επιλέξαμε να του δώσουμε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας».

Για το αν υπήρχαν άλλα ονόματα για τη θέση του προπονητή:
«Υπήρχαν κι άλλα ονόματα. Για ξένο τεχνικό το αποκλείσαμε εξαρχής λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών και αναγκών που έχει η ομάδα. Τα αλλά ονόματα τα αναλύσαμε, τα επεξεργαστήκαμε, τα φιλτράραμε και με βάση το ρόστερ της ομάδας που αποτελείται στην πλειοψηφία του από νέους, ταλαντούχους αλλά άγνωστους παίκτες και ο νέος προπονητής θα ήθελε χρόνο για να μάθει τους παίκτες και να δει τι μπορεί να δώσει ο καθένας προτιμήσαμε τον κ. Μιχαλήτσο. Η απόφαση ήταν ομόφωνη».

Για τον όρο στο συμβόλαιο του Αλκαράθ:
«Επειδή το ξέρω πολύ καλά το συμβόλαιο του Αλκαράθ δεν υπήρχε ποτέ τέτοιος όρος. Γνωρίζω πολύ καλά τα έγγραφα που υπάρχουν στην ΠΑΕ Άρης. Ο πρώην προπονητής δεν το επικαλέστηκε στην παραίτησή του αλλά επικαλέσθηκε παραίτηση για προσωπικούς λόγους».

Αν είναι ικανοποιημένος που παραιτήθηκε ο Αλκαράθ:
«Αν είμαστε ικανοποιημένοι είναι σχετικό και θα φανεί από το αποτέλεσμα. Είναι δεδομένο πως ο προηγούμενος προπονητής δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Δεν μπορούμε να πούμε όμως πως δεν προσπάθησε. Δεν ξέρουμε αν θα έφευγε αν δεν υπέβαλε την παραίτησή του».

Για το αν θα γίνει άλλη μεταγραφή:
«Είμαστε σε διαπραγματεύσεις και σε αναμονή. Μέχρι να κλείσει η προθεσμία περιμένουμε».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ:
«Θεωρούμε πως η ομάδα μέσα στην έδρα της και σε ένα τόσο δυνατό ντέρμπι έχει δυνατότητες που αν τις βγάλει μέσα στο γήπεδο έχουμε καλές πιθανότητες για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο η προπώληση παει πολύ καλά και η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ ωραία».


πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: