Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Χουγκάζ : «Τιμή μου που είμαι στον Ηρακλή»

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα του συνδέσμου Ελλήνων προπονητών καλαθοσφαίρισης (sepk.gr) παρέθεσε ο Κρις Χουγκάζ που αναφέρθηκε στα ζητήματα που αφορούν τον Ηρακλή, αλλά και το ελληνικό μπάσκετ.

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ηρακλή: "Ο Ηρακλής είναι μία μεγάλη ομάδα, με τεράστια ιστορία και εγώ στο πρώτο μου ξεκίνημα σαν χεντ κόουτς, δεν θα είχα την πολυτέλεια να διαλέξω πότε θα πάω σε μία τόσο ιστορική ομάδα. Είναι τιμή μου που βρίσκομαι στον πάγκο του Ηρακλή. Σίγουρα αυτή τη στιγμή τα πράγματα δεν είναι εύκολα, κάτι που το γνώριζα πριν αναλάβω, όμως πιστεύω ότι ο Ηρακλής έχει μεγάλη δυναμική και παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε ένα πιο ανταγωνιστικό σύνολο".

Για την υπόθεση παραμονή: "Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας. Η ομάδα πέρασε πολλά προβλήματα με αλλαγές πολλών προπονητών και παικτών, αλλά μένουν εννέα αγωνιστικές και θα πρέπει να χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια".

Για τον κόσμο: "Γνωρίζουμε όλοι ότι ο κόσμος μας έχει πικραθεί, αλλά ο Ηρακλής, είναι πάντα Ηρακλής και θα πρέπει μέχρι τέλους να είμαστε όλοι ενωμένοι".

Για το μπάσκετ της Θεσσαλονίκης: "Το ενδιαφέρον παραμένει ζωντανό για τις ομάδες από τον κόσμο, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Η ομάδα μου για παράδειγμα, αν και έχει πικράνει τον κόσμο, παίζει σε γεμάτο γήπεδο. Ωστόσο, όπως γνωρίζουμε όλοι, τα οικονομικά προβλήματα για όλες τις ομάδες είναι ο σημαντικότερος λόγος που δεν τις αφήνει να ορθοποδήσουν και να βρεθούν κοντά στους αρχικούς τους στόχους".

Για το πρωτάθλημα της Α1: "Η ψαλίδα μεταξύ των δύο μεγάλων ομάδων (Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού) και των υπολοίπων μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Πάντως, είναι σαφώς μεγαλύτερο το ενδιαφέρον από τις θέσεις τρία και κάτω, όπου σχεδόν όλες οι ομάδες είναι ισοδύναμες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: