Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Αποφασίζει ο Μίτσελ για Ιμπαγάσα, Πίνο!!

Θα μείνουν ή θα φύγουν; Ιμπαγάσα και Πίνο έχουν τη θετική ψήφο της διοίκησης αλλά αν δεν πει ο Μίτσελ το τελικό «οκ», δεν κουνιέται φύλλο.

Αποφασίζει ο Μίτσελ για Ιμπαγάσα, Πίνο
Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο Μίτσελ αποφασίζει για τα πάντα στον Ολυμπιακό. Και το ίδιο ισχύει και για τους Ιμπαγάσα και Πίνο.

Για τον πρώτο δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως πρόκειται για τον ποιοτικότερο ποδοσφαιριστή που υπάρχει αυτή την στιγμή στο ρόστερ της ομάδας. Ο Ολυμπιακός θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του για ακόμα έναν χρόνο αλλά υπάρχουν οι εξής ενστάσεις. Το… προχωρημένο της ηλικίας του (βαδίζει στα 37), το ό,τι βγάζει πολλούς τραυματισμούς και το πώς δεν μπορεί να βγάλει ολόκληρο 90λεπτο. Για αυτό και υπάρχουν κάποιοι ενδοιασμοί προς το παρόν.

Όσο για τον Πίνο είναι άλλες οι αιτίες που δεν γνωρίζει ακόμα κανείς αν θα φοράει και του χρόνου την «ερυθρόλευκη» φανέλα. Ο Κολομβιανός ενώ ξέρει μπάλα και μπορεί να κάνει τη διαφορά, δεν είναι και ο πιο σταθερός χαρακτήρας και ήδη έχει υποπέσει σε πειθαρχικά παραπτώματα. Όλα αυτά θα μπουν στον φάκελο του Μίτσελ έτσι ώστε να αποφασίσει τι θα γίνει με τους δύο παραπάνω ποδοσφαιριστές.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: